2821
2789
عنوان

اخه خونه ۴۵ متری !! 🥲🥲🤷

1273 بازدید | 62 پست

خونه که داخلش مستاجر هستم نزدیک یه هفتادو خورده ای هست خونه که ساختیم با کلی وام ۴۵ متره تازه اسکلت کردیم وقتی امشب رفتم داخلش خیلی غصه ام گرفت هیچی به شوهرم نگفتم که دلسرد بشه   الانم تو خونه خیلی بزرگی نیسم ولی خونه که یادم میوفته بغض گلومو میگیره من چه فکراییی داشتم راجب خونه جدیدم  می گفتم ای کاش زودتر پاشیم از اینجا حالا میگم ای کاش میشد اینجا یه سال دیگه بمونم و مستاجر بمونم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم اولین خونم ۳۵متر بود ولی خیلی داخلش احساس خوشبختی داشتم قدرشو بدون همین پله ای میشه برای پیشرفتتون

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

هرچی باشه دیگه مال خودتونه ، شما ی انباریم ک از خودت داشته باشی خیالت راحته 

مهربانی را از کودکی آموختم ، که خورشید را سیاه کشید تا نور آفتاب چهره پدر کارگرش را نسوزاند 🤍🌈

خونه خود ادم بهتره میدونی دیگه دنبال جابه جایی نیستی

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!