2777
2789
عنوان

دل شکسته از خانواده

247 بازدید | 9 پست

دلم شکسته حرفهام توسینه سنگینی می‌کنه چند ماه پیش شوهر خواهرم تویه جایی که جز خانوادمون کسی نبود طلاهامواز کیفم دزدیده بود بماند چقد اذیت شدم ولی با شکایت پس گرفتیم خواهرم خیلی تلاش کرد میگف کارشوهرمن نیس از شوهرش دفاع می‌کرد ولی با شکایت پس دادن  هیچ کس از خانوادم پشتم نبود جز پدرم  همه با اینکه میدونستن کاراونه میگفتن از حقت بگذر ابرو نبر الان خواهرم از  من کینه ای هست همه خانواده روهم علیه من پر می‌کنه هیچ کس از خانوادم دوسم ندارن من خیلی تنهام میگن باید مواظب کیفت بودی عوض اینکه من دلخور باشم اون از من دلخوره دوهفته از ماه خونه مامانم هست بخاطر کار شوهرش به مامانمم میگه اونو نذار بیاد اینجا ،امروز خیلی گریه کردم مادرم منو نمبینه دلمو می‌شکنه نمیگه توهم بیا خونم میرم هم محل نمیده شما جای من بودین چیکار میکردین

خدا صبرت بده 

واقعا بعده خیلی بده 

فکر میکردم فقط دور اطراف خودم آدم آشغاله

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از افراد خونمون نمیگم کی طلامو برداشت به مامانم گفتم گفت تهمت نزن 😐😐 گفتم غیب ک نشده مطمینم اخرم برا خود مامانم ثابت شد کار اونه چون رفته بود فروخته بود میدونست از کجا خریدم زرگره اشنامون بود از زرگره رفتیم پرسیدیم ... ولی مامانم نزاشت صداشو دربیارم حتی کلی هم ب من غر ز‌د ک چرا مراقب مالت نبودی. انگار ادم طلاشو بزاره اتاقش ینی عدم مراقبت

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
منم یکی از افراد خونمون نمیگم کی طلامو برداشت به مامانم گفتم گفت تهمت نزن 😐😐 گفتم غیب ک نشده مطمین ...

اونقد غصه دارم تنها بودم سمت هرکی میرفتم میگفتن صدا تو درنیار پشم میزدن اونقد التماس مادرم کردم فقط پدرم راضی شد بیاد با شکایت پس گرفتم

اونقد غصه دارم تنها بودم سمت هرکی میرفتم میگفتن صدا تو درنیار پشم میزدن اونقد التماس مادرم کردم فقط ...

باز خوبه گذاشتن شکایت کنی، حقتو نخوردن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!