2777
2789
عزیزم چون کاری کردی که شوهرت فهمیده پناهی نداری  میگه برو گم شو خونه پدر و مادرت  بگو بر ...

دقیقا آدما وسط دعواوبحث دست میزارن روی نقطه ضعفت فقطط

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱
عزیزم چون کاری کردی که شوهرت فهمیده پناهی نداری  میگه برو گم شو خونه پدر و مادرت  بگو بد ...

هی خواهر انقدر که گفتم حد نداره عاجز شدن رو میغهمی بد کلمه ای من عاجز شدم خیلی تحقیر شدم همیشه تحقیرم کرده خیلی خورد شدم اما همیشه خودمو سر پا کردم اما چند هفتس دیگه دارم نابود میشم به معنای واقعی

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدبخت ترین ماییم.منی که هیچوقت نخواستم کم بیارم الان عاجز شذم

واقعا زن ضعیفه هر قدر هم فرهنگ سازی بشه باز به جایگاهی که مرد تو جامعه داره نمیرسه 

همه چیش عیبه شوهر کنی عیبه نکنی عیبه بری خونه شوهر مشکل داشته باشی میگن زن مقصره طلاق بگیری مقصری 

کلا مقصری ...

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
دقیقا آدما وسط دعوا مبحث دست میزارن روی نقطه ضعفت فقطط

دقیقا همین بده عادته شوهرم اینه

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
دقیقا آدما وسط دعوا مبحث دست میزارن روی نقطه ضعفت فقطط

پسسسسس نقطه ضعف ندید دستشون 

بابا زن هستیم درست شخصیت داریم 

مثلا اونا مردن چه فرقی داره با یه زن 

چرا زن بندازن بیرون یه لگد در باسن شوهر گرام بزنید ☺☺😉😉😉😊😁

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
واقعا زن ضعیفه هر قدر هم فرهنگ سازی بشه باز به جایگاهی که مرد تو جامعه داره نمیرسه  همه چیش عی ...

از مادرم بدم اومده اون که همنوعمه اون که پناهنده چرا منو نمیخواد یبار پشتم نیومد 😔😔😔😭

دقیقا همین بده عادته شوهرم اینه

اکثر مردا همینطورین خیلی بده ،نقطه ضعف نشون نده فقط واینکه فقط با زبون هیچ مردی با بحث و دعوا درس نمیشه بیشتر فراری میشه ازت خیلیییی سخته کسی حرفتو نفهمه یا زور بگه انشاءالله خدا خودش به زندگیای ممنون آرامش بده

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱
هی خواهر انقدر که گفتم حد نداره عاجز شدن رو میغهمی بد کلمه ای من عاجز شدم خیلی تحقیر شدم همیشه تحقیر ...

چرا عاجز شدی عزیزم نزار عزت نفست از بین ببره تو قوی هستی 

بگو بدو برو زیادی حرف نزن 

مهریه بزار ببینممم 

دختر خوب تا میتونی پس انداز کن 

کاری یاد بگیر 

تحقیر میکنه بیخود کرد رو چیزی حساسیت نشون نده که دست بزاره روش 

قوی باش 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
از مادرم بدم اومده اون که همنوعمه اون که پناهنده چرا منو نمیخواد یبار پشتم نیومد 😔😔😔😭

ولش کن همه  مادرا که خوب نیستن ......

مادرتون سن داره یا جوانه ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
چرا عاجز شدی عزیزم نزار عزت نفست از بین ببره تو قوی هستی  بگو بدو برو زیادی حرف نزن  مهر ...

میدونی چقدر قوی بودم انقدری که ۱۴ ساله بودم لباس عروس صفر تا ۱۰۰ میدوختم برش میزدم شوهر که کردم انقدر زد تو سرم انقدر تحقیرم کرد الان مثل ماست افسردگی گرفتم 

ولش کن همه  مادرا که خوب نیستن ...... مادرتون سن داره یا جوانه ؟

۴۲ ۴۳ سالس

میدونی چقدر قوی بودم انقدری که ۱۴ ساله بودم لباس عروس صفر تا ۱۰۰ میدوختم برش میزدم شوهر که کردم انقد ...

افریننننن میدونی چه کار پر درامدی بلدی 

میدونی چرا زده تو سرت ؟؟؟تا نتونی رو پای خودت بایستی 

خوردت کرده 

خودت جمع کن اگر میتونی کارت شروع کن اتو دستش نده کار شروع کن بخدا با پولی که در خواهی اورد چنان دهنش اب بیوفته دور سرت میچرخه ولیییییی تو دیگه این ادم تو سر خور نیستی و دمش قیچی میکنی 

خودت جمع کن 

هر جوری شده کارت شروع کن باز 

فعلا به زبون بگیرش بتونی کار کنی پولات جمع کن 

افریننننن میدونی چه کار پر درامدی بلدی  میدونی چرا زده تو سرت ؟؟؟تا نتونی رو پای خودت بایستی&n ...

نمیدونم تا کی اینجور پیش میره فقط خیلی خسته شدم با پوست استخون خسته شدم

نمیدونم تا کی اینجور پیش میره فقط خیلی خسته شدم با پوست استخون خسته شدم

زندگی سخته عزیزمممم 

همه یه جوری در گیریم میگذره 

خوب و بد میگذره مهم اینه که چه جوری بگذرونی