2777
2789
عنوان

مامان دو سه بچه ای ها لطفا بیان

265 بازدید | 23 پست

سلام مامانا....شماهایی که بچه دوم کوچیکتون هنوز ۱سالش اینطوراس.... یا زمانی ک بود.....عصبی نمیشدین از حجم کار،ازدست شیطنتها یاپرحرفیهای بچه بزرگه؟ ریخت و پاشیدگیاشون.....چکارمیکنین وقتی فشار میاد بهتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم من فقط بیچاره غر میزنه از دست منو خواهرم 

میشه جای مادر یا خواهر خودتون کمکم کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9331611/جنونه-یا-دوسم-داره?postId=251272696

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ساعت۱۲شب ک میشه بچه۷ساله هه میگه: گشنمه!!! ۹شام دادم. ۱۰ونیم بخواب بخواب بخواب بچه..... یکسره با کوچیکه آتیش میسوزونن و میریزن بهم. تااااا الان. حالا اگر فقط بهم ریختن بود طوری نبود..‌‌‌...حرف گوش نمیده اصلا. لجبازنیس ولی خونسرده.حرص من درمیاد منم جوشی

شوهرمو فوش. نفرین میکنم 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم