من و دوستم پیشش عمل کردیم،اصلا توصیه نمیکنم و دلیل دارم
۱ با این پول شما میتونی خیلی متخصص های با تجربه تر و ماهرتر رو انتخاب کنی و خیالت راحت باشه،من سنشو نمیدونستم فکر میکردم بیشتر باشه ولی اگه میدونستم دماغ نازنینمو نمیدادم دستش😂خلاصه یه ذره پول بیشتر بدید ولی برید پیش دکتر خوب
۲ من مشکل تنفسی دارم افتضاح.وقتی میخوابم یا حتی میشینم بینیم مثل سرماخوردگی کیپ کیپ میشه😞حالا دوستم بنده خدا علاوه بر مشکل تنفسی دماغش شبیه کوفته غلغلی شده
۳ گول اینستا رو نخورید فقط و فقط پیش هر دکتری خواستید عمل کنید برید مطب بشینید،من اصن مطبش نرفته بودم اما بعد عمل وقتی رفتم تازهههه خرابکاریاشو دیدم،خیلییی خرابکاری داره
۴ گول ظاهر مهربون و اپدیتش رو نخورید خیلی پولکیه،اصن به حرف هیچکس گوش نمیده سریع ردتون میکنه برین بیرون مثلا من میخواستم بعد عمل راجب بینیم ی چیزی بگم ولی اصن خودش نیومد منو معاینه کنه،و یه چیز جالب اینه که دوس داره فقط از بینیتون تعریف کنید و بگید دکترجون دستت دردنکنه😂فقط کافیه یه کوچولو بگید دماغم فلان دیگه کلا محلتون نمیده و باهاتون حرف نمیزنه.
درکل پیشنهاد نمیکنم،یکی از اشناهای من با نصف قیمت من عمل کرد هم دماغش قشنگ شده هم مشکل نداره😞تازه شنیدم این هر ماه داره هی گرون ترم میکنه که اصلا جالب نیست اخه کاره خیلی خفنی هم نداره،این دکترای اینستاگرامی به درد نمیخورن😕