2777
2789

مثلا وقتي ميخواد خوراكي بخره و هوس يه چيزي كرده .يا وقتي ميخواد باهاش بريد دُوردُور....

من بعضي وقتها مانعشون ميشم ولي نميدونم كارم درسته يا نه.

مثلا چه بچه چه بزرگسال هوس يه چيزي كرده باشه من دلم ميسوزه براش فراهم نكنم.

يا وقتي كه پسر نوجوونم ميگه مامان بيا با ماشين بريم دور بزنيم اگه جوابشو ندم ميگم حالا چه فكرايي ميكنه مثلا شايد به لجبازي فكر كنه و اينا....

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه اولمیاسان😕

يعني چي

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

عزیزم

خیلی گرونیه

همه درگیرن

من حتی میریم سوپرمارکت هرچی برمیداره میزارم سرجاش ولی سعی میکنم ناهار و شامش مقوی باشه مثلا گوشت و مرغ خیلی دوست داره یا حداقل بعصی از میوه ها که دوست داره ولی واسه کیک و شیرینی و هله هوله زیاد هزینه نمیکنم

خب برا بچه های کوچیک ک بیرون چیزی بخری بد عادت میشن و هر دقه یه چیزی میخوان والا تجربه منکه این بوده ...

مغازه درست ديوار به ديوار ماست.

روزي چند بار بستني ميخواد ، چي بگم آخه . هر چند كه صاف نميزارم بره و گاهي اصلا نميزارم ولي هي ميگم نكنه كارم اشتباست

يعني چي

ما مادرا دلسوزیم فداکاریم واسه بچه هامون راحتیشون از خودمون جونیمون استراحتمون. میگذریم تا بچه ها کمبود نداشته باشن 

تواین شرایط ما ترک ها ی مثل داریم ک میگ ننه اولمیاسان 

یعنی مادر نشی که شرایطش از هرنطر سخته 

🥺

دگه بچه همراهته نمیشه نخرید من میخرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خيلي وقت ها قبول ميكنم  مخصوصا خوراكي و دور دور اين سري ميخواست بره با تيم بسكتشون اردو يه روزه شوهرم نزاشت .بچه هاي باشگاه خيلي تيپ ميزنن و لاك و درست كردن  ناخن وتتو دخترم دوازده سالشه شوهرم گفت هرچي كمتر تو اين جو باشه بهتره يك روز كامل كه گريه كرده الانم دو روزه با باباش سر سنگينه به نظرم يه كم نه بشنون بد نيست حداقل متوجه ميشن قرار نيست هميشه دنيا به كامشون باشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خب برا بچه های کوچیک ک بیرون چیزی بخری بد عادت میشن و هر دقه یه چیزی میخوان والا تجربه منکه این بوده ...

آره خب اینجوری توقع نه شنیدن ندارن هیچوقت. ولی گاهی اگه نه بشنون عادی میشه براشون.من خودم باینکه همیشه کارت شوهرم دستمه ولی گاهی به دخترم میگم نه .الان برات خوراکی نمیگیرم چون پولامولازم دارم قبلا خیلی اذیت میکرد ازجلوی هرمغازه ای ک ردمیشدبایدبراش چیزی میخریدی ولی الان براش شرط میزارم مثلا میگم اگه درطول مسیر دخترخوبی باشی برات میخرم .

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

آره خب اینجوری توقع نه شنیدن ندارن هیچوقت. ولی گاهی اگه نه بشنون عادی میشه براشون.من خودم باینکه همی ...

اره باید نه شنیدن رو یاد بگیرن بدونن همیشه همه چی حاضر نیس

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

براشون روزخوراکی بذارمثلاروزای فردیه پول توجیبی ماهانه یاهفتگی هم بذارکه اگه دلش یه خوراکی خواست وروزتغذیه نبودخودش بخره یه وقتاهم خارج ازبرنامه کارکن درکل زیادهله هوله ای نشه بهتره پاپ کورن وکیک خونگی هم درست کن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم