2777
2789
عنوان

ی موضوع خاله زنکی ی دیقه بیاین

185 بازدید | 19 پست

حدود ۲سالی تو ی گروه بودم...بعد با یکی از اعضای قلدر و پر مدعا بحثم شد حق با من بود ولی چون بقیه اعضا خیلی بهش پر و بال دادن گروه جدید زدن منم نبردن پیچوندن خلاصه

من ی دوست صمیمی داشتم تو گروه اومد بهم گفت همیشه از حرفاشون اسکرین میداد و اینجور چیزا ،طرف من بود ولی به اونا هیچوقت بروز نداد و نمیده

تازگیا نمیدونم چی شد منو دوباره برگردوندن تو گروه فکر کنم بخاطر فضولیاشون

الان بازم هیشکی چت نمیکنه اونجا

دوستمم از چشمم افتاده حس میکنم زیر آبی میره 

چیکار کنم دستشون رو شه چجوری با دوستم صمیمیتم رو بذارم کنار آخه کسیو ندارم و باهاش خیلی خیلی اوکیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چه سریعتر لفت بده و کلا با هیچ کدومشون در ارتباط نباش

لفت میدم میان دنبالم وقتی هستم کسی محلم نمیده قبلا باهم خوب بودیم از وقتی با چن نفر پر مدعا حرفم شد بقیه طرف اونا شدن

ی بار لفت دادم اومدن دنبالم نمیدونم چرا اینقد اون گروه برام مهم شده دوست دارم دست دوستمو هم رو کنم ...

خودتو درگیر این چیزا نکن

حیف وقت و احساست نیس؟

تهش فقط اعصاب خوردیه

بنظرم بهتره بازم لفت بدی

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
دوست اگ زیر آبی میرفت که نمیومد حرفای اونارو ب تو بگه. مستقیم بهش نگی شاید بخاطر حساسیتت رو گروه اشت ...

آره اول اومد گفت ولی الان که نه خودش چت میکنه نه بقیه دوستم طوریه که باهمه خوبه همه رو تو دست نگه میداره برا همین بهش مشکوک شدم

خودتو درگیر این چیزا نکن حیف وقت و احساست نیس؟ تهش فقط اعصاب خوردیه بنظرم بهتره بازم لفت بدی

منم از بس تو خونه تنهام اینطوری شدم🥲گروهی جایی ندارم حرف بزنم فقط اینجاس که اونم اینطوری کردن

منم از بس تو خونه تنهام اینطوری شدم🥲گروهی جایی ندارم حرف بزنم فقط اینجاس که اونم اینطوری کردن

منم دوستی ندارم تو این شهر و با کسی حرف نمیزنم زیاد ، ولشون کن

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
آره اول اومد گفت ولی الان که نه خودش چت میکنه نه بقیه دوستم طوریه که باهمه خوبه همه رو تو دست نگه می ...

خب اگه باهم صمیمی هستید ازش بپرس چرا تو گروه کسی چت نمیکنه . یا بگو از چتای قبل اومدن من شات بده