2777
2789

سلام دوستان. من امسال ارشد روانشناسی عمومی هم دانشگاه پیام‌نور تهران جنوب قبول شدم و هم دانشگاه ازاد تهران شمال(حکیمیه) ولی نمیدونم کدوم رو برم؟ شاغل نیستم ولی یه پسر ۳ ساله دارم که اگه بخوام کلاس برم باید بزارمش مهد یا جایی؟ ازاد خوبیش اینه که میری و کلاس و با استاد در ارتباطی احتمالا چیزای بیشتری یاد میگیری و امتحانش جزوه استاده و آسونه احتمالا. ولی پیام نور خودت باید کتابای قطور بخونی و امتحانات ش هم میگن تستی و سخته و معدل بالا شدن توش سخته. از نظر اعتبار مدرک برا دکترا هم نمی‌دونم کدوم بهتره؟ لطفاً اگه کسی میتونه راهنمایی کنه منو واقعاً سردرگم هستم‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تهران مرکز بعد شمال بعد جنوب

ولی من شنیدم پیام نور تهران جنوب تو رشته روانشناسی قوی تر از بقیه پیام نور هاست و اولویت اول زدمش. تو آزاد علوم تحقیقات بهتره که چون خیلی بدمسیره به ما اولویت اول نزدمش چون نصف روز باید تو راه می‌بودم ولی از رتبه ام معلومه قبول میشدم. ولی ازاد تهران شمال فکر کنم خیلی قوی نباشه واسه این مردد سدم

شما روانشناسی پیام نور خوندید؟

نه مشاورمون گفتش اول تهران مرکز خوبه بعد شمال بعد جنوب امسال قراره برم دانشگاه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...