2777
2789

صدرصد شیائومی.چون سامسونگ سریaخیلی سخت افزارش ضعیفه و کیفتش پایینه گلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

عزیزم صدرصد سامسونگ

من خودم شیاعومی رو دارم زیاد با کیفیت نیست نسبت به سامسونگ

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد شیائومی.چون سامسونگ سریaخیلی سخت افزارش ضعیفه و کیفتش پایینه گلم

عزیزم داری برعکس میگیااا

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
عزیزم داری برعکس میگیااا

نه هردورو استفاده کردم دوست پسرمم قبلا تو کار گوشی بود خوب سر در میاره اگر سخت افزارشو باهم مقایسه کنین میفهمین عزیزم نمیگم سامسونگ بده نه اصلا سامسونگ سریsعالیه اما سریaرو میان رده زده کیفیتو پایین زده شیائومی خیلی بهتره

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

قطعااا سامسونگ

شیائومی اشغاله

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
نه هردورو استفاده کردم دوست پسرمم قبلا تو کار گوشی بود خوب سر در میاره اگر سخت افزارشو باهم مقایسه ک ...

اهاا من فکر میکردم سامسونگ خیلی بهتر باشه اخه خودم شیاعومی دا م اصلا هم راضی نیستم