2777
2789

از ۳ سالگی به تدریج تخم مرغ و گوشت و اینا اصلا نمیتونستم بخورم مثلا وقتی بوی تخم مرغ رو می‌شنوم یه حالت بهم دست می‌ده انگار دارم بالا میارم گوشت و مرغ هم همینطور اصلا نمیتونم چیزای گوشتی رو بجوم تو دهنم هی له میکنم مثل آدامس بعد نمیتونم قورت بدم 

از بوی شیر هم خیلی بدم میاد به سختی قورت میدم از ۳ سالگی گیاه‌خوار شدم الان ۱۶ سالمه قدم بلند نمیشه رشد نمیکنم وزنمم اصن بالا نمیره میشه کمکم کنین بتونم به یه روشی بتونم بخورم چون هیچ پروتئینی بهم نمیرسه رشدمم متوقف شده اگه میدونید میشه بهم بگین چطور باید بخورمشون بدون اینکه بوشو بشنوم بینیمم میگیرم نمیشه 

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

خب تو که گیاه خوار شدی باید سمت سویا بری.

شیر سویا مخصوصا 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ببین نه مرغ میخورگ نه گوشت و نه تخم مرغ ..تخم بوقلمون هیچی اصلا

یه بار فکرکردن دارم کلاس میزارم یا خودم نمیخورم 

بهم لقمه دادن توش گوشت گوسفند بود همونجا خوردم بالا اوردم انقدررربدم میاد

‌‌‌‌‌‌        ‌‌   

ما فقط گوشت قرمز نمیخوریم والا فلج شدیم نمیدونم چی بپزم. سعی کن حد اقل مرغ و ماهی و اینا رو بخوزی. ما دیگ حالا رشدمون کردیم. تو دختری فرق داره. در اینده میخای ازدواج کنی. مادر بشی. باید ی توانی داشته باشی

گوشت قرمز یا کلن هر نوع گوشتیو نمی‌تونی بخوری؟

مولتی ویتامین می‌خوری؟

ویتامین ب۱۲ مخصوصاً کسی که گیاه‌‌خواره باید بخوره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

تخم مرغ تو کیک ک میتونی بخوری تو کیک هم شیر هست هم تخم مرغ...معجون چی؟؟اونو میتونی بخوری؟؟کوکو سیب زمینی چی؟؟

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
گوشت قرمز یا کلن هر نوع گوشتیو نمی‌تونی بخوری؟ مولتی ویتامین می‌خوری؟ ویتامین ب۱۲ مخصوصاً کسی که گ ...

هیچ گوشتی نمیتونم بخورم مکمل و ویتامین و اینا هم میخورم

من گوشت و مرغ و ماهی نمیخورم مگر به ندرت اونم فقط کوبیده مثلا یا بعضی از روشهای پخت مرغ و جوجه

منم مثل شما بالا میارم و همیشه ناراحت بودم از اینکه درکم نمیکنن بقیه هی میگن گوشت به این خوشمزگی و ….

اما تخم مرغ و شیر و حبوبات که بهترین جایگزین ها هستند رو میخورم. بنظرم شما چون تخم مرغ و شیر هم نمیخوری حتما حتما با یه مشاور تغذیه صحبت کن بهتر میتونه راهنماییت کنه

❤️‍🩹

من ببین نه مرغ میخورگ نه گوشت و نه تخم مرغ ..تخم بوقلمون هیچی اصلا یه بار فکرکردن دارم کلاس میزارم ...

منم دقیقا همینطوریم

اهان جدیدا خیلی شنیدم که پودر جلبک اسپرولینا ارزش غذاییش حتی از گوشت قرمز هم بالاتره حالا چندتا پیج ...

خیلی ممنونم ازت میشه اون پیجا رو بگی