2777
2789
عنوان

کیا برای آی وی اف یه جنین داشتن

2232 بازدید | 37 پست

منه بدبخت هشت تا تخمک داشتم امروز رفتم ببینم چندتا جنین شده گفت یه جنین مورولا با کیفیت خوب شده من چقدر بدبختم حالا اگه این یکی نگیره من چکار کنم بااین سنو سالم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام ان شالله بگیره من پارسال رفتم تو سیکل ای وی اف به دونه تخمک داشتم با این همه آمپول های قوی داروهای قوی 

دیگه تخمک کشی نکردن 

ماه بعدش خودم باردار شدم ب لطف خدا 

من ۵سال تمام منتظر بودم خیلی سختی کشیدم 

خیلی زخم زبون شنیدم 

من حتی ای وی اف نمیتونستم کنم فکرش کن اگه میشد با تخمک اهدایی ک هرگز قبول نمی‌کردم ب به زن دیگه بگم تخمک بده خدا ب من تخمک نداده تا من باردار بشم 

سپردم بخدا 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاا... خدا دامنت رو سبز می کنه.امیدوار باش

کسیو میشناسی با یه جنین باردار شده باشه؟من خیلی هزینه کردم چقدر دارو و آمپول زدم سنمم بالاس فرصت یبار دیگه ندارم نمیدونم چکار کنم گفتم کاش حداقل چهارتا بودن دوبار انتقال میداذم وقتی گفتن یه جنینه شوکه شدم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام ان شالله بگیره من پارسال رفتم تو سیکل ای وی اف به دونه تخمک داشتم با این همه آمپول های قوی دارو ...

خدا خیلی وقته منو فراموش کرده من یازده ساله باردار نشدم تاحالا سراغ درمان نرفتم گفتم خودش میده دیدم ۳۸سالم شد و خبری نیست شروع کردم به درمان الانم که ناامیدم کرد

ببین حامله میشی چراهیچی نشده گریه میکنی من یائسه بودم دوتاجنین اونم گرفت فقط ناامیدنباش وتوکلت وقوی ...

شما بار دوم انتقالت گرفت؟من فقط یه جنین یبار میتونم انتقال بدم خیلی گریه کردم‌ گفتم خدایا از بیست سالگی داری به من زجر میدی و بدبختی بسسسه دیگه من کم آورذم

فقط استرس نکن امیدوار باش مطمن باش می گیره.

آخه همش یدونس؟پرولاکتینمم بالاس بهم ده تا دونه قرص داد گفت شبی یکی بخور بعد گفت این پریودیت نه پریودی بعدیت بیا برا انتقال حالا من ده شب قرص بخورم اثرش میمونه تا چهل روز دیگه؟

خدا خیلی وقته منو فراموش کرده من یازده ساله باردار نشدم تاحالا سراغ درمان نرفتم گفتم خودش میده دیدم ...

سلام عزیزم. ان شاءالله به زودی زود تاپیک بارداریتو بزنی

نگران نباش و استرس نداشته باش، همونجور که تو امضات زدی و به همه چی فکر کردی همون روندو پیش بگیر، به این فکر کن که با ارامش میری و جنین میاد تو شکمت، روز به روز بیشتر رشد میکنه و شکمت میاد جلو.... انرژی مثبت برای خودت بفرست

بعدم عزیزم خب ببخشیدا چرا این چند سال نرفتی دنبال درمان؟ شاید بازکردن گره این مشکل رو خدا به دست یکی از بنده هاش سپرده بوده، ولی عیب نداره ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه اس

برات بهترین هارو ارزو دارم❤

تیکر بارداری نیست.                                                   وزن اولیه ۷۲ هدف۶۴ قد ۱۷۰👈                              کاهش وزن:۷۲👈  ۷۱۳۰۰-۷۰۳۰۰-۶۹۷۰۰- ۶۹- ۶۸۶۰۰- ۶۸       فروردین👈۶۷۱۰۰-   هفته ۴    ۶۵                              اردیبهشت👈٦٤٧٠٠-   ۶۴۴۰۰-     ۶۴۱۰۰                                خرداد( تثبیت)👈 ۶۴     ۶۵    ۶۴۸۰۰
آخه همش یدونس؟پرولاکتینمم بالاس بهم ده تا دونه قرص داد گفت شبی یکی بخور بعد گفت این پریودیت نه پریود ...

ببین خدابخوادهمون ی دونه میگیره من انتقال دادم درکنارانتقالم زیارت عاشورا وختم قرآن و....خودمون خدانزدیک ونزدیکترکردم اصلا ب فکربچه نبودم الان دوقلودارم 

سلام عزیزم. ان شاءالله به زودی زود تاپیک بارداریتو بزنی نگران نباش و استرس نداشته باش، همونجور که ت ...

همسرم نمیومد بریم دکتر هرکار کردم نیومد گفت نمیشیم آخه اسپرمش مشکل داره دیگه الان راضیش کردم که اونم اینجوری شد😭

ببین خدابخوادهمون ی دونه میگیره من انتقال دادم درکنارانتقالم زیارت عاشورا وختم قرآن و....خودمون خدان ...

بار اول انتقالت گرفت؟