2777
2789

برنامه های ایرانی باید اشتراک بخری از سیب اپ دانلود کنی 

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسخه ی اصلی تلگرام تو اپ استور هست که

اگه‌تلگرام فارسی منظورتونه که اون نیست

هیچ مرد اصیل قشقایی به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همانگونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان بی‌ اعتناند گرگ اگر هوس شکار کند پوست شکار برایش مهم نیست . از نسل آلوده‌‌ی من که گذشت شما به فرزندان خود خوب دیدن را بیاموزید. ✍🏻 : حسین پناهـی 

تلگرامم مشکلی نداره که نصب نمیشه فی*لتر شکنتو اوکی کردی؟

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!
اووو 

اشتراکشم خیلی زیاده باز باید تمدید کنی کلا نرم افزارا ایرانی دردسر داره 

فیل تر میخاد

نصب فیلتر×شکن تو ایفون فرق داره تو تنظیمات باید اوکیش کنی