2777
2789
عنوان

چرا خانوادم دوسم ندارن؟

4068 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. من ۲۲ سالمه و یه خاهر ۱۳ ساله دارم

ولی خانوادم رفتارشونزمین تا اسمون با ما دوتا فرق میکنه . من کلا حرف نمیزنم تو خونه ولی خاهرم خیلی دعوا میکنه و بد حرف میزنه ولی باز کسی ازش ناراحت نمیشه 

ولی کافیه فقط من یبار یکم تند حرف بزنم دیگه ولم نمیکنن و هر روز تکرار میکنن جوری ک دیگه قلبم درد میگیره از حرفاشون. مادرم جوری باهامرفتار میکنه انگار غریبم وقتی رفتارشو میبینم خیلی دلم میگیره اعتراض هم که میکنم میگه من که کاری نکردم تو خودتو درست کن. یا فشم میده

کلا اگ حرفی بزنم انقدر بعدش پشیمون میشم که دعا میکنم فقط بمیرم، کسی هم طرف من نیست و همشون با همن 

کلا کسی حرف و درد منو نمیفهمه ولی انتظاردارن من همیشه بفهممشون

بخدا دیگه خسته شدم کارم شده گریه دیگ حتی قلبمم دردمیگیره با حرفا و رفتارشونو آرزوی مرگ میکنم حتی خیلی وقتا به خودکشی فکر میکنم 

چیکار کنم با این خانواده؟ دیگه واقعا تحملم تموم شذع برام دعا کنیذ

محلشون نده اونا دوست ندارن تو خودتو دوس داشته باش برو یه حرفه ای چیزی یاد بگیر و سرتو باهاش گرم کن

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

میخوای درخواست دوستی بدی صحبت کنیم؟

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلشون نده اونا دوست ندارن تو خودتو دوس داشته باش برو یه حرفه ای چیزی یاد بگیر و سرتو باهاش گرم کن

اخه دانشگاه میرفتم شهر دور بود مجبورم کردن انصراف بدم باز برا کنکور خوندم ولی تجربی رتبم خوب نشد هنر خوب بود خواستم برم دانشگاه هنر اجازه ندادن. کلا انگار زندانیم کردن

ارهعزیزم قبول کردم درخواستتو

مرسی قربونت

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂

[QUOTE=251207082]اخه دانشگاه میرفتم شهر دور بود مجبورم کردن انصراف بدم باز برا کنکور خوندم ولی تجربی رتبم خوب نشد هنر ...[/QUOTE

چقد بد که از دانشگا انصراف دادی

خیاطی ارایشگری یا همون یه رشته هنری یاد بگیر مغازه بزن اگه شهرستانی ارایشگا فک کنم خوب باشه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
[QUOTE=251207082]اخه دانشگاه میرفتم شهر دور بود مجبورم کردن انصراف بدم باز برا کنکور خوندم ولی تجربی ...

من تو ارایشگری خیلی استعداد دارم. بهشون گفتم گفتن اجازه نمیدیم . میگن هر وقت عروسی کردی اونوقت ب شوهرت بگو

منم نامزدم الان ولی شرایط الان حیلی سخته فعلا نمیتونیم بریم سر زندگیمون

من تو ارایشگری خیلی استعداد دارم. بهشون گفتم گفتن اجازه نمیدیم . میگن هر وقت عروسی کردی اونوقت ب شوه ...

خب خداروشکر پس نامزدت هست حداقل

صبور باش ایشالا ک خدا کمکتون کنه زودتر برید سر زندگیتون🤍

وقتی  میگم میگن تو حسودی بازم حرف اصلی منو نمیفهمن

بگو شما هم بی مسئولیتید . 

شاید خواهرتم چون بچه ست باهاش خوبن بزرگ بشه با اونم بد بشن . بعضیا اینجورین متاسفانه پدر و مادر منم نسبت به بقیه خواهر برادرا بهشون تومه نمیشد و نمیشه فقط هر وقت کسی کاری داره یاد ما میفته . 

من تو ارایشگری خیلی استعداد دارم. بهشون گفتم گفتن اجازه نمیدیم . میگن هر وقت عروسی کردی اونوقت ب شوه ...

بگو شما که حمایتمون نمی کنید با چه پشتوانه ای بریم عروسی کنیم؟ خودمون باید کار کنیم . 

امیدوارم از خانوادت جدا شی از اون طرف گیر خانواده شوهر نیفتی . به اونا دیگه یاد بده هرجور حال کنن نمی تونن باهات رفتار کنن . ضعف و مهرطلبی نشون نده مقابلشون