2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر 

,من سرما خوردم عروسم هم میگیره؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
امکانش هست سعی کن نزدیکش نشی 

اخه بدون من نمیتونه جیغ میزنه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

خودتون دستکاری نکنید 🥺😱😱😱

من یه طوطی ملنگو دارم که برای همه چیزش با یه متخصص پرندگان در تماس هستم که ویزیت آنلاین انجام میده، از وضعیت پرنده یه فیلم توی واتساپ براش میفرستی بعد مشاوره و درمان میده، فقط دامپزشک عمومی نبر حتما متخصص پرندگان باشه

خودتون دستکاری نکنید 🥺😱😱😱 من یه طوطی ملنگو دارم که برای همه چیزش با یه متخصص پرندگان در تماس هس ...

ایذیشو داری

😑🤣پس خودت زود خوب شو

ماسک زدم بازم انتقال میشه؟

اینستاش: dr_mohammadzadeh شماره واتساپش هم 09129347496  ممکنه اولین تماسی که میگیری رو ج نده ...

عزیزم من سرما خوردم عروس هلندیم هم میگیره؟