2777
2789

این تاپیک برای موندن وثبت شدنه ک اگر در آینده مشکلاتم کمرنگ شدن بیام اینجا و نوشته هامو مرور کنم و یادی از گذشته ها کنم..!

پس لایک نمی‌خوام!..

همیشه فصل پاییز برام یادآور درد ها و مشکلاتیه ک داشتم..همیشه اوج ناامیدی ها و اوج مشکلات و گرفتاریهام تو فصل پاییز اتفاق افتاده..

می‌دونم شاید الان بگین هنوز یماه مونده تا پاییز اما خب همیشه آخرین ماه هرفصل نوید بخش شروع فصل جدیدِ..

بدترین اتفاقای زندگیم در فصل پاییز رخ داده..

هیچوقت فکر نمی‌کردم شهریور ماه اونقدر برام سنگین تموم بشه!فوت عزیزانم ..!کسایی ک فکر نمی‌کردم بعد از مرگشون اونقدر ناراحت بشم..

بازم مثه قرارِهرساله شهریور ی عزیزو از جمعمون گرفت..

صبح باشنیدن این خبر یخ زدم..

آره عمر خیلی کوتاهه زندگی زودتر از اون چیزی ک فکرشو کنیم شروع میشه و خیلی زود تموم میشه..

این وسط کسانی روسیاه میشن ..

کسانی تو این دنیا فکر میکنم جاودانن..و هر کاری ک دلشون میخواد انجام میدم!..غافل از اینکه اوناهم میمیرن،اما بعد از مرگ کاری از دستشون برنمی‌آید..

یکی از همین آدما وقتی زنده بود با حرفاش کلی زخم بجونم گذاشت..مدتی بعد مرگش بخوابم اومدو حلالیت خواست!!

اما من..

کمی عاقلانه تر رفتار کنیم چون هممون مثه امروز ،خبر فوتمون رو بهم دیگه میدیم و اونجاست ک دیگه پشیمانی سودی نداره..

امیدوارم کمی بخودمون بیایم ،چون شاید نفر بعدی خودمون باشیم..

مدتی سایت نبودم سایت خیلی برام غریبه شده،ولی اینجا تنها جاییه ک میتونم خودم باشم،سایتو دوستدارم اما هرچی ازش دور باشم برام بهتره،،

پاییز نبش قبر خاطرهاست،،

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....