2777
2789
عنوان

عفونت گوش بچه یکسااه

113 بازدید | 11 پست

دخترم ی هفته بعد واکسن یکسالگی تب 38یا39 داشت.

روز دوم تب بردمش دکتر.

اخه فکرکردم از عوارض واکسنه.دکتر گفت گوشش عفونت کرده.

سفالکسین داده و استامینفن.

خیلی بی اشتها و بیقرار شده.کسی تجربه داره چکار کنم زودتر خوب بشه؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آموکسی کلاو برای عفونت گوش خوردم خیلی خوب بود و زود اثر کرد

داروهاشو میدم.ولی بی اشتها شده.اصن نمیتونه لقمه شو قورت بده.فقط شیر میخوره.  

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من سیگار میدادم گوش بچه ام زود خوب میشد یا ویکس میزدم پشت گوشش

خیلی ممنون ویکس یادم نبود.

مادرم بچگی هام برام میزد.وقتی گلو درد بودم‌.مرسی تهیه میکنم

اونقدر درد داره جویدن خیلی سخت میشه

اخه خودم تا حالا گوش درد نداشتم.

طفل معصومم.