2777
2789

من این ماه زدم. هیچ حسی ندارم. امروز موعدم‌ بود. حتی آمپول هم زدم هیچ حسی نیست. ماه پیش لتروزول تنها خوردم تخمدان هام ده روز مونده به پریود خیلی درد میکرد

تو رو خدا بگین ممکنه باردار باشم؟ کسی رو نمیشناسین با اینا باردار شده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوتا بارداری باهاش داشتم 

وای خوش ب حالت.. چند روز بعد آمپول تست جواب میده؟ بعد علایم چی بود که فهمیدی؟ هیچ حسی ندارم. ممکنه باردار باشم؟ فقط یه کم خیلی کم دور نافم تیر میکشه

توی بارداری اذیت نشدی؟ هیچ حسی داشتی؟ آخه من هیچ علایمی هم ندارم. امروز هم موعدمه

الان ک باردارم و دوماهم خیلی شدید ویار معده درد دارم میمیرم

قبلشم ن علائمی نداشتم فقط تکرر ادرار داشتم و یکمی هم تخمدان هام تیر میکشید چون قبلش تخمدان هام مثلا موقع پریودیام اصلا تیر نمیکشید

منم دو روز پبش امپول زدم 

اولین باره؟ لتروزول خوردی یا قرص دیگه؟ بعد اینکه آمپول زدی چه حسی داشتی؟ میگن باید رحم درد بگیره من هیچی نداشتم فقط حس سوزش ادرار منو گرفت اون موقع

وای خوش ب حالت.. چند روز بعد آمپول تست جواب میده؟ بعد علایم چی بود که فهمیدی؟ هیچ حسی ندارم. ممکنه ب ...

من امپول نزدم هیچ وقت فقط خود لتروزول رو تنها خوردم علائمم تا شش هفتگی بارداریم معمولا هیچی هیچی ندارم ده روزم بعد تاخیر یه بیبی چک‌میزنم 

الان ک باردارم و دوماهم خیلی شدید ویار معده درد دارم میمیرم قبلشم ن علائمی نداشتم فقط تکرر ادرار دا ...

سونو واسه فولیکول رفته بودی؟ بعد روزای تخمک گذاری ترشح داشتی؟ آخه من قبل مصرف دارو، ترشح خیلی داشتم موقع تخمک گذاری. ولی این سری اصلا اصلا خبری نبود.. میگم نکنه باردار نشم یا خارج از رحم بشم. فکر و خیال داره منو می‌کشه 😭

اولین باره؟ لتروزول خوردی یا قرص دیگه؟ بعد اینکه آمپول زدی چه حسی داشتی؟ میگن باید رحم درد بگیره من ...

لتروزول خوردم.اولین باره امپول زدم و هیچ حسی نداشتم.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من امپول نزدم هیچ وقت فقط خود لتروزول رو تنها خوردم علائمم تا شش هفتگی بارداریم معمولا هیچی هیچی ندا ...

دستت درد نکنه فقط سوال آخر هم بپرسم. من ماه قبل فقط لتروزول خوردم فولیکول ۱۷ بود ولی آمپول نزدم. ولی این ماه واسه سونو نرفتم.‌مسافرت بودم نمیشد. دیگه روز ۱۴ آمپول زدم. به نظرت خطرناک نیست ؟