2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون بچه پنج ساله

1316 بازدید | 28 پست

پسرم چند ماه دیگه پنج سالش میشه دو تا از دندونای آسیاش خیلی پوسیده شده عصب کشی لازم داره

دکتر گفت با بیهوشی باید انجام بدیم

میترسم بیهوشی روی تکلم و حافظه ش تاثیر بدی بزاره

کسی تجربه عصب کشی معمولی برای بچه داره؟ 

اگه ببرمش بدون بیهوشی انجام بدم خیلی اذیت میشه؟ 

دندونپزشکشو عوض کن بیهوشی و عصب کشی برای آدم بالغه

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج سالش تموم میشه یا وارد پنج سالگی میشه؟

اگر پنج سالش تموم میشه، ببرش کلینک‌های مخصوص کودکان، محیط شاد و قشنگی داره، بعضاً موقع کار کارتون هم میذارن برای بچه‌ها... میتونه بشینه زیر دست دکتر، هم‌زمان کارتون هم ببینه. 

پسر منم 5 سالشه 4 تا دندونش و عصب کشی کرده.اچدکتر بذمنم گفت اگه همکاری نکنه باید بیهوش کنن.ولی همسرم باهاش صحبت کرد و کنارش تو اتاق موند اونم همکاری کرد.دکترم براش کارتن گذاشت تا حواسش پرت بشه

وا چرا بیهوشی

الان چند ساله قانون اومده حتی برای عمل های ادم های بزرگ هم تا حد امکان بیهوش نکنن

خیلی واجب باشه ، قبل بیهوشی کلی ازمایش از بیمار میگیرن

این که دیگه بچه ست

ببرش یه دکتره دیگه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دندونپزشکشو عوض کن بیهوشی و عصب کشی برای آدم بالغه

الان جدیدا مد شده برای بچه های کوچیک فوری میگن باید با بیهوشی انجام بشه چند تا دکتر بردم همشون اینو میگن 

چون هم پول بیشتری گیرشون میاد هم اذیت نمیشن جیغ و داد بچه رو نمیشنون

حدود بیست تومن هزینه میشه با بیهوشی

بحث هزینه ش نیس من نگران بعد بیهوشی و عوارضشم

ببر یه دندونپزشکی که تو اتقش تلویزیون داشته باشه بچه با همون حواسش پرت میشه

برو جایی که اجازه بده تو کنارش باشی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
الان جدیدا مد شده برای بچه های کوچیک فوری میگن باید با بیهوشی انجام بشه چند تا دکتر بردم همشون اینو ...

اره دقیقا منم هرجا میبرم میگن بیهوشی 

حدود ۲۰تومنم هزینشه خدا رحم کنه

ولی من بیهوش نمیکنم پسرمم به شدت ترسو هست گفتم جایزه ای چیزی بخرم براش تا بذاره

اره دقیقا منم هرجا میبرم میگن بیهوشی  حدود ۲۰تومنم هزینشه خدا رحم کنه ولی من بیهوش نمیکنم پسر ...

من دو ماه پیش که بردمش گفتن عصب کشی ، یکیشون که نشیت همه رو شمرد گفت هشت تاش خرابه باید بیهوشی بگیره

یعنی یه کوچولو تغییر رنگ رو هم خراب حساب کرد، ولی خودم که دندوناشو میبینم فقط دوتاش وضعیتش اورژانسیه

منم تو همین فکرم میگم جایزه چی بگیرم براش