2777
2789

میخواستم بدونم اگه شب وقتی بچه هام خوابیدن انجامش بدم مشکلی نداره آخه کوچیکن اذیت میکنن

و اینکه میخوام نایب نگیرم اگه دو ماه قرص بخورم اشکالی نداره

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه دو ماه قرص بخوری من خوردم فایده نداشت.. شب هم.نمیشه چون وقتش از بعداز طلوع افتاب تا قبل از غرو ...

چرا فایده نداشت

زیارت عاشورا رو میگی؟؟

عالیههههه من تا الان چندین باز چله گرفتم همشم خدا به حاجتم رسونده، منم یا شبا میخوندم یا صبح قبل طلاع، آخه اصلشم همونه نباید تو روز باشه، و اینکه روز اصلیش چهار شنبه ست از چهار شنبه شروع کن، اگه وقت پریودم کم مونده اینسریو نگیر بزار برای وقتی که تقریبا قرص کمتر بخوری، من اینجوری تنظیم میگردم 

زیارت عاشورا رو میگی؟؟ عالیههههه من تا الان چندین باز چله گرفتم همشم خدا به حاجتم رسونده، منم یا شب ...

چرا پس بعضیا میگن باید از طلوع تا غروب آفتاب باشه

من برای اینکه سر کار میرفتم صبح قبل طلوع میخوندم  اره بهتره بین طلوع تا غروب باشه

خوش به سعادتتون که حاجتتونو گرفتین ایشالله که همیشه حاجت روا باشین 

واسه منم دعا کنین خیلی وضع زندگیم آشفته اس

خوش به سعادتتون که حاجتتونو گرفتین ایشالله که همیشه حاجت روا باشین  واسه منم دعا کنین خیلی وضع ...

ممنون انشالله

به کسی نگو که چله گرفتی در حد امکان به شوهرم نگو ، موقع خوندن چله حرف نزن، چیزی نخور ، من حتی حرکت هم نمیکردم ، اما چون سر کار میرفتم خسته میشدم یهو وسط چله خوابم می‌گرفت پا میشدم میدیدم وای هم دیر کردم هم چله م مونده ،به خدا میگفتم خواهش میکنم ازم قبول کن ،خدای مهربون همشو قبول کرد، انشالله زندگیه تو هم بوی آرامش میگیره به برکت همین زیارت عاشورا پر فیض

ممنون انشالله به کسی نگو که چله گرفتی در حد امکان به شوهرم نگو ، موقع خوندن چله حرف نزن، چیزی نخور ...

ممنون عزیزم❤