2777
2789
عنوان

کل بدنم نا متقارنه !

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 78 پست
باور کن تو دوربین سلفی همه نامتقارن دیده میشن  اگه مبنای این حرفت عکساته بدون که کلا عکس معیار ...

من تو دوربین سلفی خوب دیده میشم تو دوربین پشت اصلا

تو همه عکسا هم مشخصه صورتم متقارن نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا توی بدنم، کلا سمت راست بدنم یکم از سمت چپ تپل تره، حتی اندامای جنسیم توی صورتمم تازه متوجه شدم ...

زیادی تمرکز کردی روی جز جزء بدنت و حساس شدی و این خیلی بده

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

مثلا توی بدنم، کلا سمت راست بدنم یکم از سمت چپ تپل تره، حتی اندامای جنسیم توی صورتمم تازه متوجه شدم ...

دقیقا منم همینم تو عکسامم تابلوه حتی اونطرفم ک ضعیفتره اتکاذ پلکمم افتادست ولی همه میگن اینحور نیست 

اون که خیلیا نامتقارن

ولی منو دیوونه کرده

و راستش از شکل و شدت غیر طبیعی بودن پروتز هم متنفرم

نمیدونم باید چیکار کنم

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
باور کن تو دوربین سلفی همه نامتقارن دیده میشن  اگه مبنای این حرفت عکساته بدون که کلا عکس معیار ...

خب اونو تو اینه هم میبینم با چیزی ک بقیه میبینن خیلی فرق داره،و دقتم که میکنم متوجه نا متقارن بودن صورتم میشم

هیچکس بطور صدرصد صورتش متقارن نیست..‌‌‌‌‌اگه اینطوره همه باید عذا بگیرن 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

خب اونو تو اینه هم میبینم با چیزی ک بقیه میبینن خیلی فرق داره،و دقتم که میکنم متوجه نا متقارن بودن ص ...

عزیزم ناهنجاری فک نداری؟

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
من تو دوربین سلفی خوب دیده میشم تو دوربین پشت اصلا تو همه عکسا هم مشخصه صورتم متقارن نیست

ولی به نظرم زیادی حساس شدی 🥲

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️