2777
2789
عنوان

کل بدنم نا متقارنه !

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 78 پست

شاید مشکلی وجود نداشته باشه و فقط حساسیت بیش از حد خودت باشه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی نامتقارن؟ مثال بزن

مثلا توی بدنم، کلا سمت راست بدنم یکم از سمت چپ تپل تره، حتی اندامای جنسیم

توی صورتمم تازه متوجه شدم، کلا سمت راست صورتم یکم بالا تره نسبت به سمت چپ

چشم راست، ابروی راست، هم درشد ترن هم یکم از سمت چپم بالا ترن، فقط بینیم سمت راستش جمع و جور تره و یکم بالاتره نسبت به سمت چپ

لب سمت راستمم همینطوریه،هم پر تره هم بالاتر😐

باور کن تو دوربین سلفی همه نامتقارن دیده میشن 

اگه مبنای این حرفت عکساته بدون که کلا عکس معیار خوبی نیست چهره اصلی تو اونی هست که تو آینه میبینی

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

منم همینطور

حتی سی نه هام😑

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
بنظرم خیلی حساس شدی

نه چون پرسیدم، گفتن هم بینیت کجه‌هم لبت

من دقت کردم چشمامم کجه

همیشه با دوربین عکاسی و دوربین پشت صورتم کج میشد خودم بدم میومد

بعد رفتم عکسای بچگیمم نگاه کردم دیدم از بچگی صورتم نا متقارن بوده