2777
2789

بنظرتون چرا باید آدم دلش بخواد جنس مخالف تو زندگیش باشه 

دلش بغلشو بخاد و.... 

نمیدونم دوستان متوجه منظورم میشد یا نه؟! /:

بنظرتون یه پسر باید چه ویژگیهای داشته باشه برای رفتن تو رابطع باهاش 

چطوری بهش اعتماد میکنید 

من دوست دارم خودم دوتا شم 

هر دو همو بغل کنیم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعی 

دو جنس مخالف بخاطر یسری چیزا باید همو تکمیل کنن و باید بهم نزدیک شن 

تو رابطه رفتن با هرکسی ی شرایطی دار بعضیا حد دارن بعضیا بی مرزن

هرکس ی خواستع هایی دار

تو رابطه رفتن از نظر من ینی ب ی بلوغ برسی 

بچه بازی و ناپختگی رو دور بریزی 

هول بودنو کنار بزاری و چشم و دل سیر باشی و هرجا دیدی نمیکشی نامزدی نکنی و با شجاعت بری کنار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اینکه ما از بچگی سمت جنس مخالف جذب شدیم طبیعیه مثلا شنیدی میگن دخترا بابایین؟ من خودم اون حس حمایت و خیلی دوست دارم سوای اون زن و مرد مکمل هم دیگن و مهم ترین چیز حس امنیت و اعتمادی هست که به هم دیگه میدن 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

مرسی عزیزم از نظر قشنگت ❤️

قربانت روم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اینکه ما از بچگی سمت جنس مخالف جذب شدیم طبیعیه مثلا شنیدی میگن دخترا بابایین؟ من خودم اون حس حمایت و ...

اره درسته 

ولی اگه بابا محبت نکنه 

دختر تو دوران بلوغ به بی راهه میره وممکن اشتباه کنه؟؟ 

بنظرت  یه دختر و پسر نوجوان میتونن همو کامل کنن؟ 

اره درسته  ولی اگه بابا محبت نکنه  دختر تو دوران بلوغ به بی راهه میره وممکن اشتباه کنه؟؟ ...

هر چیزی سنی داره متاسفانه کمبود محبت خیلی از اوقات آدم و به جاهای نادرستی میکشونه ارتباط دختر و پسر حداقل باید از زمانی باشه که هردو به بلوغ ذهنی و جسمی رسیده باشن مثلا از هجده سالگی به بعد

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

اره درسته  ولی اگه بابا محبت نکنه  دختر تو دوران بلوغ به بی راهه میره وممکن اشتباه کنه؟؟ ...

هر چیزی سنی داره متاسفانه کمبود محبت خیلی از اوقات آدم و به جاهای نادرستی میکشونه ارتباط دختر و پسر حداقل باید از زمانی باشه که هردو به بلوغ ذهنی و جسمی رسیده باشن مثلا از هجده سالگی به بعد