2777
2789
عنوان

برا شوهرم اولویت نیستم

589 بازدید | 26 پست

هزاربار بهم ثابت شده

دلم میخواد بذارم برم از پیشش

بچه هامم ببرم

قراربود یه پولی به داداشش قرض بدیم من اول موافقت کردم بعد فکرامو کردم دیدم به گفته خودش،برادرش که پول داره ولی فعلا نمیخواد به پول خودش دست بزنه 

و ماهم که به پولمون احتیاج داریم گفتم کنسلش کن

الان یک ماهه میگذره نه خبری از پوله هست و نه اخلاق و رفتارش با من خوب شده

یه کارایی میکنه میگه میخوام لجتو دربیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همینه اوایل بچه ننه بود الان بچه داداش،بچه زن داداش هم حتی هست.

به درک فدا سرت،خودت با خودت رفیق باش

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
طفلکیا به من خیلی وابسته ن دخترمم نه ماهشه بهم احتیاج داره

پس بشین و زندگیتو بکن سعی کن خودت شاد باشی تو خونه شیک باش و بگو بخند به خاطر خانواده ی شوهر زندگیتو خراب نکن 

تو بقیه چیزا چی همین یه مورد رو ازش دیدی؟

نه تاپیک زدم چندروز پیش

مثلا کل سرمایمون دست خواهرشه توی حساب کارگزاریش

اصلا نمیدونیم چقدره فقط میگه هنوز تو ضرره

میگم بیار تو حساب خودت سود و ضررش تا اینجا فدا سرت 

قبول نمیکنه میگه به حساب کتاب من کار نداشته باش

خب من اینجوری حس غریبه بودن دارم

شوهرت پشیمونه حریف داداششم نمیشه پولو بگیره داره ضعیف کشی میکنه بنظرم اگه مادرشوهرت خوبه بهش بگو به پولمون احتیاج داریم شما به پسرتون بگید پولمونو پس بده

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

امروز ی خانمی تو ی تاپیک ی چیزی گفت که واقعا درسته مردا به هیچ وجه پشت خانوادشون رو زمین نمیزارن و همجوره هوای خانوادشون رو دارن البته ی سری مردا اینجور نیستن که اون دیگه کم پیش میاد ولی خانما طرف شوهرشون رو به هیچکس نمیدن حتی خانواده خودشون

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مال منم همینه اوایل بچه ننه بود الان بچه داداش،بچه زن داداش هم حتی هست. به درک فدا سرت،خودت با خودت ...

بچه ننه که شدیدا بود 

الان دور شدیم از مادرش اینا

آخه چجوری خودم با خودم رفیق باشم من نیاز به همسر و شریک واقعی زندگی دارم نه کسی که باهام اینجوری میکنه