2777
2789

من دخترم ۱۸ ماهشه یعنی واقعا به بچه دوم فک میکنی 

الان من به خودم نگا میکنم واقعا نمیشه هزینه های خوردو خوراک خوب و پوشاک خوب ،تو این وضع جامعه سخته 

خونه دارید؟؟

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۱۸ ماهشه یعنی واقعا به بچه دوم فک میکنی  الان من به خودم نگا میکنم واقعا نمیشه هزینه ...

خونه اره.حس میکنم روحیم بهتربشه بلخره ازچیزای اضافی باید زد دیگه خرجا

دخترم همه دنیامه🥰
حس میکنم با بارداری دوم روحیم بهتر میشه چون خودم تک بچه ام دوس ندارم دخترم تک بچه باشه شرایط مالی هم ...

از چیزای اضافه نزن . واسه همین یکی همه چیز مهیا کن . اخه ادم بخاطر روحیه خودش که بچه دار نمیشه . 

خدا همین دسته گل رو برات حفظ کنه . در شرایط بهتر مجدد باردار شو

شرایط خودتو بسنج عزیزم 

همه جوره از لحاظ روحی جسمی مالی همه شرایطتو بسنج فکراتو کن اینجا به نتیجه نمیرسی 

ولی من خودم به شخصه پسرم ۲۰ ماهشه الانم ماه سوم اقدامم منم از ۱۸ ماهگی پسرم اقدام کردم برا بچه دوم دیگه حالا خدا کی صلاح بدونه نمیدونم توکل به خودش 

من خودم عاشق بچه ام همسرم که بیشتر از من عجله داشت اگه اجازه میدادم یه سالگی پسرم اقدام میکرد 

کمک دستمم هست خدایی کمکم میکنه مامانمم خداروشکر کمکم میده 

خودمم هنوز جوونم سنی ندارم ۲۲ سالمه وقتمو میزارم برا بچه هام  

و دلیل دیگه ام اینکه من کلا قصد دارم دوتا بچه داشته باشم دلم میخاد با اختلاف سنی کم باشن باهم بزرگ شن 

از لحاظ مالی هم شکر خدا راضی ام دیگه توکل بخدا اقدام کردم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من یدونه بودم دلگیره یکم

اگه خودت مامان پایه ای باشی برا بچه ات دلگیر نیس مامانا ما که زیاد با بچها بپر بپر نکردن انقدرم تکنولوژی و وسیله بازی و سرگرمی نبوده مثل الان ک مشغول شی 

ولی بچه های الان انقد کلاس و وسیله سرگرمی هست وقت ندارن تنها باشن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
اروم‌نیس عزیزم هرشب تا۴ بیداره منم میگم اگ‌همین سختی کشیدن دوتاباهم بزرگ شن راحت

فققط میدونم خیلی حوصله داری خیلیا

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

اسی دختر منم امسال میره آمادگی بنظرت دومی رو بیارم؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی