2777
2789
عنوان

خرید خونه رو خودتون انجام میدین یا همسرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 29 پست
نه خب منم از کارت همسرم برای خونه خرید میکنم ولی میگم خودم بهتر میدونم چه چیزایی چه مارکایی بگیرم ای ...

نه من به هیچ عنوان چنین کاری نمیکنم بهش لیست میدم عین اون خرید کنه ...بحث پول نیست ..بحث دقیقا خرید کردنه 

هيچكدام  خانواده همسر😆

وا 😂 خونه ی مادر شوهرت زندگی میکنی؟

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا همسرم میره، گاهی اوقات باهم میریم. هیچوقت تنهایی واسه خونه خرید نکردم حتی یه دونه گوجه... هر چند ماه یه بار میریم خرید کلی میکنیم. ولی خب خریدای ریز هم این وسط هست اما من واسه همون ریزا هم لیست می‌نویسم میدم همسرم.

نه خب منم از کارت همسرم برای خونه خرید میکنم ولی میگم خودم بهتر میدونم چه چیزایی چه مارکایی بگیرم ای ...

یا پیامک کن یا سفارش کن پشت تلفن فلان چیزو بخر 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خودم چون همسرم بهش بگی برو یه دوغ بخر میره هرچی چشمش ببینه میخره بخاطر همین تا جایی امکان داره واسه ...

🤣🤣🤣 

ما که هردومون اینجوریم چی 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

خریدای کلی رو ماهانه باهم میریم فروشگاهو تره بارو پروتیینی

در طول ماه هرچی تموم شه میگم بخره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سوپری ماهی یکبار...میوه فروشی هفته ای یکبار یا اگر زودتر میوه مون تموم شه...گوشت هم ۳.۴ ماه یبار گوسفند میکشیم..مرغ هم ماهی دو یا سه تا بستگی داده مهمون داشته باشیم یا نه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
یا پیامک کن یا سفارش کن پشت تلفن فلان چیزو بخر 

من مشکلی ندارم کی بخره که به خودمم حال میده بیکارم میرم خرید مثلا

مشکلم اینه خیلی میرم سعی میکنم هر بار بنویسم چیزی از قلم نیفته ها بعد دوباره دو روز بعد میبینم عه مثلا سفلون نداشتیم یادم رفته بعد گوجه هم تموم شده به بهونه این دوتا میرم کلییی خرید میشه باز😐😐😐

🤣🤣🤣  ما که هردومون اینجوریم چی

من واسه لباس اینجوریم ولی همسرم تو همه موضوع ها اینجوریه مثلا اگه الان دوتومن داشته باشه تا شب از اون دو تومن‌ شاید خیلی بافی بمونه صد هزار 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خودم انجام میدم اغلب و دوست دارم خرید کردن رو .. از قبل لیست می‌نویسم و میرم فروشگاه و همه چی میخرم . معمولاً دو هفته یک بار ..  گوشت ،مرغ و ماهی و میگو رو همسرم تماس میگیرند و سفارش میدن میارن درب منزل . 

من دوست دارم خودم هم خرید خونه رو انجام بدم حس خوبی بهم میده...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من مشکلی ندارم کی بخره که به خودمم حال میده بیکارم میرم خرید مثلا مشکلم اینه خیلی میرم سعی میکنم هر ...

اشکال نداره عزیزم براهممون پیش میاد مشغله زندگی زیاده حواس برا ادم نمیمونه 

خوب میکنی برین یهواتون عوض میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اشکال نداره عزیزم براهممون پیش میاد مشغله زندگی زیاده حواس برا ادم نمیمونه  خوب میکنی برین یهو ...

عزیییزززمممم چقدد مهررربون گفتی کاش میشد بغلت کنم🥹😍