2777
2789
عنوان

اگه اینبارم نشع خودمومیکشم

342 بازدید | 19 پست

پشت کنکوریم مشاورندارم میخوام خوذم برنامه یچینم ولی حس میکنم درس خوندنمم بی فایدس تستام بی فایدش حس میکنم خ بدم تنهام افسردع خودتون بهترمیدونید نگاهابه ی پشت کنکوری چیه مامانم خواستم غذا بخورم میگ مگ پزشکی قبول شدی غذام میخوای خواهرم همش بم گیر میده بابام اجازه نمیدع کنکور بدم بزورراضیش کردم  بخدامیخواستن ازاد بفرستنم ی رشته ی مسخره شیش سال مدرسه ی نمونه بودم بامعدل بالا فقط سال اخر معدلم کم شد بخاطر گوشی یا هرچی بعدشم فقط چند ماه اخر دس ب کتابام نزدم شاید چون مرور نداشتم اینجوری شد نمیدوننامشال اخرین شانسمه نمیخوام ازدستش بدم اگ اون چیزی ک بایدبشه نشد خودمو میکشم این زندگی بجز خودم ادمه ذیگه ای نداره ک برام ارزش قائل شه اصن  تروخداراهنماییم کنیین شده درخواست بدیدشخصی کمکم کنید امیدوارم بهرچی میخواین برسین

....

بیاید همو دعا کنیم

ببخشید استارتر و دوستان 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9323377/نزدیکه-تولدمهولی-انگار-بدترین-سال-تولدمهس-چون-عشقم-میشه-بیاید-برام-صلوات-بفرستید

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی بده پشت کنکور بودن

منم الان دارم تجربش میکنم مث توام

منم معدلام همه بالا بودن با انرژی میخوندم کرونا ک اومد افسردگی گرفتم و شل کردم

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗
همه که فقط در مورد کنکور تاپیک میزنن  نمیدونم تقریبا شرایط شما رو دارم

چون الان تا ی رشته ی خپب نباشی هیچکی سلامتو علیک نمیکنه اینو از تغیرنگاه معاونامون و دهن کج کردن دبیر مورد علاقم بعد قبول نشدنم دیدم

....

چرا مشاور نمیگیری؟ البته این روزا همه چی پوله باید خرج کنی 🤦‍♀️🤦‍♀️

میگن فایده نداره یکی از فامیلامون ده تومن پول داده بعد هیچی نشده مشاورش گفته مهم خودش بوده

....

وای خیلی بده پشت کنکور بودن منم الان دارم تجربش میکنم مث توام منم معدلام همه بالا بودن با انرژی می ...

ااخی عزیزمن الهی موفق شی توهم واقعا خیلی سخت ودردناکه اززقبل میدونستم ولی لمسش نکرده بودم

....

ااخی عزیزمن الهی موفق شی توهم واقعا خیلی سخت ودردناکه اززقبل میدونستم ولی لمسش نکرده بودم

برای کنکور شروع کردی؟

میخوای کنکور دی بدی؟

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗