2777
2789
عنوان

بیاین کمک واسه ...

126 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان من ی هفتع دیگ میخام برم شمال دقیقن همون روز یاروز بعدش پریود میشم منم نمیخام اونجا تواین وضعیتم باشه چون خیلی درد میکشم  بنظرتون چی بخورم ک الان پریود شم ؟؟؟! کسی میدونه بگه لطفا ممنون..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا ع من میشنوی دستکاری نکن بعدا ب مشکل میخوری 

بعد اگه خون ریزیت کمه بزار پریود ک شدی مفنامیک اسید بخور بعد یکی دو روز کلا قطع میکنه البته اگه خونریزی کمی داری اگه زیاد باشه فقد مقدارشو کم میکنه 

قرصی برا زودتر پریود شدن فک نکنم باشه 

اولا ع من میشنوی دستکاری نکن بعدا ب مشکل میخوری  بعد اگه خون ریزیت کمه بزار پریود ک شدی مفنامی ...

من مفنامیک اسید میخوردم حداقل دو س روز نمیشدم و تو پریودی میخوردم خیلی کم میکنه 

ولی من میخاستم یچی بخورم ک پریودشم زودتر اخه اگ قرص بخورم ک نشم درد میکشم زیاد

فک نکنم همچین چیزی باشه منم دنبالش بودم ولی پیدا نکردم گذاشتم شدم و بعد مفنامیک اسید خوردم البته قبل پریود شدنم میخوردم بعد شدنم خوردم ک احتمالا ت ی روز و نیم قطع شد

فک نکنم همچین چیزی باشه منم دنبالش بودم ولی پیدا نکردم گذاشتم شدم و بعد مفنامیک اسید خوردم البته قبل ...

میدونی اخه مامانم واسم جوشونده تخم شوید داد خوردم دیروز ولی پریودنشدم بنظرت دوروز قبل پریودیم بخورم احتمال داره پریودشم و زیاد باشه؟!

میدونی اخه مامانم واسم جوشونده تخم شوید داد خوردم دیروز ولی پریودنشدم بنظرت دوروز قبل پریودیم بخورم ...

والا ب منم گفتن شیره انگور بخور و فلان اصلا فایده نکرد 

خون ریزیت در کل چجوریه؟ کمه یا زیاد؟ 

ولی ب احتمال خیلی زیاد هر چی باشه کمش میکنه هر ۸ ساعت یا ۶ ساعت بخور ک اوکی کنه منم ع روز قبل شروع کردم و اوکی شد بی شک کمش میکنه و کم کم قطع

چ قرصی و اینکه مفنامیک اسید چطوره؟

این قرص رو‌ میخورم وقتی میخوام پریود نشم ولی اگه پریود شدی وسط پریودی نخوری به لکه بینی میفتی اگه سنت کمه هم نخور چون قرص هورمونیه رشدت رو متوقف می کنه

این قرص رو‌ میخورم وقتی میخوام پریود نشم ولی اگه پریود شدی وسط پریودی نخوری به لکه بینی میفتی اگه سن ...

اها من ۲۰سالمه تاحالا نخوردیم همچین قرصی مامانم دیدم گاهی میخوره نمیدونسم اینه اسمش مرسی گلم