2777
2789

دوتا بچه کوچولو دارم که حجم زیادی از روزم رو بهشون اختصاص میدم، وقتی خوابن خودمم باهاشون بیهوش میشم، الان که شهریوره فریزر و حبوبات و.... سعی میکنم یه وعده غذا درست کنم که هی نخوام تو روز به این قضیه فکر کنم و وقت بذارم

فعلا تفریحم پارکه، مخصوصا سرسره بازی😁

اگه وقت اضافه بیارم خیاطی، تریکو بافی، فیلم، کتاب

تو سرمه این دوران تموم شد بزنم تو کار رزین، البته واسه کسب درامد

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبحانه میدم بچه ها ...ظرفارو میشورم اشپزخونه رو تمیز میکنم و نهارو آماده میکنم تا غذا خاطر بشه حاا و اتاق خودمون تمییز میکنم ....نهار میخوریم ....می‌خوابیم عصر اتاق بچه ها رو مرتب میکنم ....میریم بیرون ....‌‌‌‌‌شامدرست میکنم ظرف میشورم .....بچه هارو میخوابونم با شوهرم قلیون و چایی میوه می‌زنیم ...البته مورد آخر سه روز یکباره  

همون کار خونهذرو انجام بدی و تمیز کاری نصف روزت رو میگیره من الان تموم شد کارم از صب مشغولم حموم مون ...

خوش بحالت تموم شد 

من فردا تمییز کاری دارم🤐

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوش بحالت تموم شد  من فردا تمییز کاری دارم🤐

من مامان بابام اومده بودن از 4شنبه دبگه تمیزی نکردم مهمونم داشتم ابجیمم دیشب اومد. دبگه امروز رفتن شروع کردم تمیزی خونه بمب زده بود بخصوص آشپزخونه 

😊
من مامان بابام اومده بودن از 4شنبه دبگه تمیزی نکردم مهمونم داشتم ابجیمم دیشب اومد. دبگه امروز رفتن ش ...

منم چون یکشنبه مهمون دارم فردا تمییز میکنم😂

منم چون یکشنبه مهمون دارم فردا تمییز میکنم😂

منم یکشنبه مهمون دارم فامیلای شوهرم 🙄ولمون که نمیکنن من بالا مامانم شهرستانن بعد 4 سال اولین بار بود میان فامیلای شوهرم دم به دیقه پلاسن این ور اون ور 

😊
منم یکشنبه مهمون دارم فامیلای شوهرم 🙄ولمون که نمیکنن من بالا مامانم شهرستانن بعد 4 سال اولین بار بو ...

منم فامیل شوهره 🥴

ناراحت نمیشم ولی ایراددددگیرن و حسااااس یه زره گرد وخاک یا یه پوسته تخمه ببینن......

منم فامیل شوهره 🥴 ناراحت نمیشم ولی ایراددددگیرن و حسااااس یه زره گرد وخاک یا یه پوسته تخمه ببینن.. ...

اوه ه.. رو نده باووو.. منم دایی ش از شهرستان اومده همه دعوت کردن الان خونه مادر شوهرمه. دیگه فقط من موندم منم در گیر بابام بودیم بیمارستان بود بعد آوردیمش دبگه هرکدوممون چند روز آوردیمش پیش خودمون. الان دبگه من دعوت کنم.. غذا میخوای چی درست کنید با خودتون چند نفر هستن 

😊
اوه ه.. رو نده باووو.. منم دایی ش از شهرستان اومده همه دعوت کردن الان خونه مادر شوهرمه. دیگه فقط من ...

من رو نمیدن اونا پررو هستن 

فک کن جاری مادرشوهرم از ۱۰۰تا حاری و مادرشوهر بدتره😂😂

غذا نمیان 

مهمونی دوره ایه تقریبا دوماه یبار نوبتم میشه حدودا ۲۰تا۲۵چای میوه و این چیزاست