2777
2789

سر پسرم بریچ بود تا اخر هم نچرخید ۳۸ هفته و ۱روز سز شدم.نهایتا سزارین رو تا ۳۹هفته نگه میدارن بیشتر نه.الان هم ۶ماهه باردارم تا غربالگری که سفالیک بود ولی یکی دو هفته دنده هام دارن میترکن نمیتونم بشینم احتمال میدم اینم چرخیده باشه چون تجربشو داشتم

من سزارین برام نوبت زده شنبه هفته بعد ۱۹ شهریور.بچه ام لاغره ۲ و ۸۰۰ به زور.خیای اصرار کردم یه هفته بیشتر نگهش دارم شاید بشه ۳ کیلو قبول نمیکنه دکترم.میگه شاسد دردت بگیره یا کیسه آب پاره شه.دیگه توکل به خدا ببینم چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین برام نوبت زده شنبه هفته بعد ۱۹ شهریور.بچه ام لاغره ۲ و ۸۰۰ به زور.خیای اصرار کردم یه هفته ...

منم سر پسرم وزنش کم بود.دوهفته اخر دکتر گفت معجون شیر +عسل+گردو و بادوم و پسته اسیاب شده شبی یه لیوان بخورم.واقعا تاثیر داشت توی دو هفته۶۰۰ گرم اضافه کرد بچم

سر پسرم بریچ بود تا اخر هم نچرخید ۳۸ هفته و ۱روز سز شدم.نهایتا سزارین رو تا ۳۹هفته نگه میدارن بیشتر ...

منم سکسکه هاشو همیشه پایین پایین میفهمیدم دکترم ویزیت میکرد میگفت طبق ضربانش ک پایینه سفالیکه یهو چرخید روز سونو بالا سکسکه میکرد  من طبیعی خیلی راحت زایمان کردم ترس عمل دارم دعا کنین بچرخه 🥲

من سزارین برام نوبت زده شنبه هفته بعد ۱۹ شهریور.بچه ام لاغره ۲ و ۸۰۰ به زور.خیای اصرار کردم یه هفته ...

به سلامتی ان شاالله عزیزم هرچی خدا بخواد نظرتون در مورد کسایی ک بچه رو میچرخونن چیه بچه ها!؟

منم سر پسرم وزنش کم بود.دوهفته اخر دکتر گفت معجون شیر +عسل+گردو و بادوم و پسته اسیاب شده شبی یه لیوا ...

چه عالی مرسی ک گفتی وزنش ۲۷۰۰ بود دکتر سونو گفت خوبه فقط بریچه 🤕

منم سر پسرم وزنش کم بود.دوهفته اخر دکتر گفت معجون شیر +عسل+گردو و بادوم و پسته اسیاب شده شبی یه لیوا ...

منم میخورم.شیر و خرما و ۴ مغز و لیدی میل.دیگه غذا هم همش گوشتی ومقوی درست می کنم چند تا وعده میخورم.بستی وموز هم هر روز میخورم.خدا کنه بچه ام ۳ کیلو بشه

به سلامتی ان شاالله عزیزم هرچی خدا بخواد نظرتون در مورد کسایی ک بچه رو میچرخونن چیه بچه ها!؟

قربونت.تجربه ای ندارم راجب چرخیدنش تو هفته اخر.

ولی شنیدم یعضی ماما ها بلدن بچرخونن بچه رو با ماساژ خاص.

قربونت.تجربه ای ندارم راجب چرخیدنش تو هفته اخر. ولی شنیدم یعضی ماما ها بلدن بچرخونن بچه رو با ماساژ ...

۳۶ هفتم خدا کنه این ورزشا جواب بده و سفالیک بشه شماهم ان شاالله به سلامتی و به موقع فارغ بشی 

من سفالیک ولی الان دیگه نمیچرخه عزیزم  ابعادش بزرگه چجوری بخواد ۱۸۰ درجه بچرخه توی شکمت

جدی!؟ینی این ورزشا ک میگن فایده نداره !؟هردویاعت دارم انجام میدم مگه برم یکیو پیدا کنم مطمعن باشه بچرخونش با ماساژ