سر پسرم بریچ بود تا اخر هم نچرخید ۳۸ هفته و ۱روز سز شدم.نهایتا سزارین رو تا ۳۹هفته نگه میدارن بیشتر نه.الان هم ۶ماهه باردارم تا غربالگری که سفالیک بود ولی یکی دو هفته دنده هام دارن میترکن نمیتونم بشینم احتمال میدم اینم چرخیده باشه چون تجربشو داشتم
من سزارین برام نوبت زده شنبه هفته بعد ۱۹ شهریور.بچه ام لاغره ۲ و ۸۰۰ به زور.خیای اصرار کردم یه هفته بیشتر نگهش دارم شاید بشه ۳ کیلو قبول نمیکنه دکترم.میگه شاسد دردت بگیره یا کیسه آب پاره شه.دیگه توکل به خدا ببینم چی میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سزارین برام نوبت زده شنبه هفته بعد ۱۹ شهریور.بچه ام لاغره ۲ و ۸۰۰ به زور.خیای اصرار کردم یه هفته ...
منم سر پسرم وزنش کم بود.دوهفته اخر دکتر گفت معجون شیر +عسل+گردو و بادوم و پسته اسیاب شده شبی یه لیوان بخورم.واقعا تاثیر داشت توی دو هفته۶۰۰ گرم اضافه کرد بچم
منم سر پسرم وزنش کم بود.دوهفته اخر دکتر گفت معجون شیر +عسل+گردو و بادوم و پسته اسیاب شده شبی یه لیوا ...
منم میخورم.شیر و خرما و ۴ مغز و لیدی میل.دیگه غذا هم همش گوشتی ومقوی درست می کنم چند تا وعده میخورم.بستی وموز هم هر روز میخورم.خدا کنه بچه ام ۳ کیلو بشه