2777
2789
عنوان

خانما لطفا تشریف بیارین🙏

193 بازدید | 21 پست

اقا یکی از دوستام از یه دختره خوشش اومد مامانش اینا رفتن صحبت کردن باباش قبول نکرد گفت سن دخترم کمه ۲۲سالشه 

از طرفی اینستای دختره رو پیدا کرد فالوش کرد و پیام داد ولی جوابی نگرفت دختره میگه کلا تعداد فالوهاش برابر کلا ۷۰-۸۰تا بود 

از من پرسیده به نظرت منو نمیخواد که فالوی منو قبول نمیکنه روش نمیشه حضوری بره حرف بزنه چون حرکت مثبتی از سمته دختره ندیده ک بخواد بره جلو از من کمک میخواد راهنمایی کنین مخصوصا خانمااا لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ندیده هنوز یا اینکه غریبه و کسی که نمیشناسه رو فالو نمی کنه 

دختر و پسر همو دیدن توی یه مکان عمومی با خانواده هاشون بودن بعد مادر پسره میره صحبت میکنه که دختر خانومتون قصد ازدواج دارن یا نه بعد گفته با باباش باید حرف بزنه باباشم اینجوری گفت مثل اینکه مادرشم گفته دخترم نمیتونه رو حرف باباش حرف بزنه

اول باباش مهمه ...چون ممکنه بخاطر حرف باباش پسر رو قبول نکنه به نظرم اول تلاش کنه پدرشو راضی کنه دو ...

خونه داره کارش دولتیه کارمند شرایطش خیلی خوبه فقط ماشین نداره هنوز ۲۶سالشه

الان یعنی نظر دختر مثبت بوده اما باباش گفته نه سنش کمه ؟

بدبختی اینجاس پسره تو اینستا دختره رو پیام داده که اگه نظرت مثبتته من بیام خودم با بابات حرف بزنه دختره سین نزده بلاتکلیفه که ببینه دختره میخوادش یا نه مامانش گفت رو حرف باباش حرف نمیزنه دخترم

خونه داره کارش دولتیه کارمند شرایطش خیلی خوبه فقط ماشین نداره هنوز ۲۶سالشه

اول باباشو پس راضی کنه ..بوده پسرایی که چندین بار رفتن و اومدن تا جواب مثبت گرفتن

قطعن پدرش راضی بشه بعد ازدختر خانمش میپرسه 

چون ببین مثلن دختر اصلن خوششم بیاد نمیتونه توو روی باباش وایسه که

اول باباشو پس راضی کنه ..بوده پسرایی که چندین بار رفتن و اومدن تا جواب مثبت گرفتن قطعن پدرش راضی بش ...

مامان دوستم به بچه ش میگه خودت برو جلو ما تلاشمون رو کردیم نمیدن بختتو بستن و این چیزا در حالیکه خدایی با یه بار ک اتفاقی نمیفته الانم با خانواده ش قهره

بدبختی اینجاس پسره تو اینستا دختره رو پیام داده که اگه نظرت مثبتته من بیام خودم با بابات حرف بزنه دخ ...

پس صبر کنه تا حداقل سین بخوره پیام ولی خب نظر پدر خیلی مهمه تازه وقتی گفتن دخترم رو حرف پدرش حرف نمیزنه 

اگه واقعا آقا پسر میخواد پس باید بیشتر تلاش کنه 

مامان دوستم به بچه ش میگه خودت برو جلو ما تلاشمون رو کردیم نمیدن بختتو بستن و این چیزا در حالیکه خدا ...

البته بستگی به تیپ شخصیتی پدر درختر هم داره مثلن ادم منطقی باشه پسر بره باهاش صحبت کنه ولی اگه باز ادم غیر منطقی هست ممکنه لج کنه

اخه یعنی چی بختتو بستن🤦‍♀️🤦‍♀️

اول باباشو پس راضی کنه ..بوده پسرایی که چندین بار رفتن و اومدن تا جواب مثبت گرفتن قطعن پدرش راضی بش ...

دقیقا منم با این موافقم بخصوص تو اینجور ازدواجای سنتی 

کمتر پیش میاد دختر بخواد همچین ریسکی انجام بده

البته بستگی به تیپ شخصیتی پدر درختر هم داره مثلن ادم منطقی باشه پسر بره باهاش صحبت کنه ولی اگه باز ا ...

نمیدونم اینا یکم خرافاتی هم هستن میگن بچمو دعا دادن و این چیزا بختش بسته س