2777
2789
عنوان

عوارض بعد از تزریق سرمهای ivig

12555 بازدید | 13 پست

کسانی که سرم های ای وی ای جی رو تزریق کردند و تجربه دارن بیان و بگن ، عوارض تزریق سرم ای وی آی جی چی هستش، ایا سردرد هم جزوشون میشه، تا کی سردرد ادامه داره؟ چکار کنیم این سردرد از بین بره؟؟؟؟ 

اگر کسی تجربه ای داره لطفاً بگه ممنون میشم

بله سردرد هم می تونه از عوارضش باشه از چند ساعت تا نهایتا 2، 3 روز طول می کشه و خودش خوب می شه. 

فشار خون باید چک بشه و تحت نظر دکتر دارو برای تسکینش استفاده کنید

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
بله سردرد هم می تونه از عوارضش باشه از چند ساعت تا نهایتا 2، 3 روز طول می کشه و خودش خوب می شه.  ...

من از وقتی که تزریق کردم حدودا ۵ ساعت بعد تزریق سردرد امد سراغم، الان دو روزه هنوز سردردم، نمیتونم دارو هم بخورم دارم فقط تحمل میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی که تزریق کردم حدودا ۵ ساعت بعد تزریق سردرد امد سراغم، الان دو روزه هنوز سردردم، نمیتونم د ...

گفتی به دکترت؟ اگه منع خاصی نداشته باش بهت می گن چه مسکنی مصرف کنی

گفتی به دکترت؟ اگه منع خاصی نداشته باش بهت می گن چه مسکنی مصرف کنی

نه نگفتم چون دیروز که کلا مطب تعطیله امروزم که جمعه است دیشب اورژانس امد بالا سرم فشارم رو چک کرد گفت خوبه ولی نفس تنگی و سردرد و سبکی سرم داشت دیوانه ام میکرد، یک جوری اون دوتا اقا اورژانس جلوی همسرم گفتن که حالش خوبه که همسرم گفت حتما دارم الکی میگم و خواستم اذیتش کنم فشار و اکسیژنم رو چک کردن و گفتن خوبه و رفتن، بعدش من موندم و همسرم که گفت الکی تظاهر نکن 

نه نگفتم چون دیروز که کلا مطب تعطیله امروزم که جمعه است دیشب اورژانس امد بالا سرم فشارم رو چک کرد گف ...

الان سردردت کمتر نشده؟ اگه شماره دکترتو داری بهش بگو

الان سردردت کمتر نشده؟ اگه شماره دکترتو داری بهش بگو

کمتر شده اما خوب نشده یک طرف سرم گفت که میزنه توی گردنم البته دیروز هم همینجور بودم تا نزدیکهای غروب که شدتش زیاد شد یک دفعه بطوریکه حالت تهوع و استفراغ داشتم، شماره دکترم رو ندارم، فعلا دارم تحمل میکنم بدون مسکن، برام دعا کنید که حالم خوب بشه

کمتر شده اما خوب نشده یک طرف سرم گفت که میزنه توی گردنم البته دیروز هم همینجور بودم تا نزدیکهای غروب ...

ان شاالله زودتر خوب بشی عزیزم. سابقه سردرد این طوری هم داشتی؟ البته کلا سردرد بعد از ivig جز عوارضه شایعه

نه نداشتم این اولین باره، 

ان شاالله چیزی نیست نگران نباش. اگه خیلی شدید شد برو اورژانس اگر نه فردا برو پیش دکترت. البته احتمالا تا فردا خودش خوب می شه

ان شاالله چیزی نیست نگران نباش. اگه خیلی شدید شد برو اورژانس اگر نه فردا برو پیش دکترت. البته احتمال ...

انشالله که خودش خوب بشه، ممنونم که پاسخ دادید، خدا خیرتون بده و هرچی از خدا می‌خواهید بهتون بده

خانوم شما تا چند ماه سرم تراپی انجام دادین ؟ از قبل از خاملغیا بعد از حاملگی و تا چند ماهگی ادامه دادین؟ سرم ها پیدا میشد براحتی ؟ چقدر هزینه دادین ؟ و اینکه توروخداا بگین عوارض برای خودتون یا فرزندتان هم داشته؟ خدای نکرده. من از عوارضش میتریم