کسانی که سرم های ای وی ای جی رو تزریق کردند و تجربه دارن بیان و بگن ، عوارض تزریق سرم ای وی آی جی چی هستش، ایا سردرد هم جزوشون میشه، تا کی سردرد ادامه داره؟ چکار کنیم این سردرد از بین بره؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتی به دکترت؟ اگه منع خاصی نداشته باش بهت می گن چه مسکنی مصرف کنی
نه نگفتم چون دیروز که کلا مطب تعطیله امروزم که جمعه است دیشب اورژانس امد بالا سرم فشارم رو چک کرد گفت خوبه ولی نفس تنگی و سردرد و سبکی سرم داشت دیوانه ام میکرد، یک جوری اون دوتا اقا اورژانس جلوی همسرم گفتن که حالش خوبه که همسرم گفت حتما دارم الکی میگم و خواستم اذیتش کنم فشار و اکسیژنم رو چک کردن و گفتن خوبه و رفتن، بعدش من موندم و همسرم که گفت الکی تظاهر نکن
کمتر شده اما خوب نشده یک طرف سرم گفت که میزنه توی گردنم البته دیروز هم همینجور بودم تا نزدیکهای غروب که شدتش زیاد شد یک دفعه بطوریکه حالت تهوع و استفراغ داشتم، شماره دکترم رو ندارم، فعلا دارم تحمل میکنم بدون مسکن، برام دعا کنید که حالم خوب بشه
خانوم شما تا چند ماه سرم تراپی انجام دادین ؟ از قبل از خاملغیا بعد از حاملگی و تا چند ماهگی ادامه دادین؟ سرم ها پیدا میشد براحتی ؟ چقدر هزینه دادین ؟ و اینکه توروخداا بگین عوارض برای خودتون یا فرزندتان هم داشته؟ خدای نکرده. من از عوارضش میتریم