2777
2789

سلام بچه ها دوستم کلاس زبان ک میرفت روی یکی از معلمای آموزشگاهشون کراش زده ولی خب جوونه زیاد فاصله سنی ندارن دوستم 16 سالشه پسره ام حدود 21.یکی از دوستای دوستم آیدی پسره رو تو سروش داشته رفته بهش پیام داده و خودشو جای دوستم معرفی کرده باهاش چت کرده پسره یکم ناز داره و آخرشم دوستِ دوستم بهش گفته ک حاضری رابطمونو شروع کنیم؟(خودشو جای دوستم معرفی کرده) پسره دیگه جواب نداده دوستِ دوستم رفته به دوستم گفته ک بیخیال شو یکی از دوستای دیگشم میگه بیخیال نشو حالا به دو راهی خورده دلش میگه بیخیال نشه و غرورش میگه بیخیال شه چون با خودش میگه ک دختر باید ناز کنه نه پسر و من نمیتونم غرورم رو زیر پا بزارم:) 

ولی دلشم نمیاد بیخیال شه

توروخدا چیکار کنه بگین

حمله نکنین لطفا😐🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بره باز پیش بده

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

ببخشید الان اونی که رفته خودشو جا زده، دوسته یا دشمن؟؟ بهتر نبود اگه خود دختره میخواست بهش پیام میداد؟ الان دختره از همه جا بیخبره؟؟ 😐

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

چقدر دخترای این نسل کم ظرفیت کم جنبه و بیمارن 

همینه که سایت پر از دخترای 20و 22 ساله س که 4ساله دارن از شوهرشون کتک میخورن

یا دوست پسرشون بهشون همه کاری کرده و بعد مثل یک ذستمال کاغذی مصرف شده دورشون انداخته 

بگو اومدی زبان یاد بگیری و یک زن توانمند و قوی برای اینده ت بشی که همه ادمهای خوب دنبالت باشند و یا اومدی دنبال عشق و حال زود کذر و رنج ابدی ؟؟؟

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
چقدر دخترای این نسل کم ظرفیت کم جنبه و بیمارن  همینه که سایت پر از دخترای 20و 22 ساله س که 4سا ...

دخترایه این دوره زمونه اونقدر زرنگن.مثه ماها ساده نیستن که.هم درسشونو میخونن به جایی میرسن هم در کنارش دوست پسرو تفریحشونو دارن.ماها ساده و احساساتی بودیم بخدا

دخترایه این دوره زمونه اونقدر زرنگن.مثه ماها ساده نیستن که.هم درسشونو میخونن به جایی میرسن هم در کنا ...

ن اینطور نیست شاید زیاد تاپیکها را نمی خونی هزاران دختر با پرده بکارت از دست رفته و قلب شکسته ی ویران شده ، توسط دوست پسرشون رها شدن و یا عقد یا عروسی کردن و بلانسبت اکثرشون اندازه ی خر کتکشون میزنند و دارن طلاق می گیرن یا گرفتن 

من تاپیکاشون را می خونم و حرص و جوش می خورم از نادانیشون.

من با اوناییم که در نوجوانی عاشق شدن

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
ن اینطور نیست شاید زیاد تاپیکها را نمی خونی هزاران دختر با پرده بکارت از دست رفته و قلب شکسته ی ویرا ...

والله من یه مورد اینجوری تو اشناها دیدم رفتن دوختنش بعدم ازدواج کرد البته خانواده پسره نفهمیدن.پس من این تایپیکایی که شما میگینو حتما نخوندم.

ببخشید الان اونی که رفته خودشو جا زده، دوسته یا دشمن؟؟ بهتر نبود اگه خود دختره میخواست بهش پیام میدا ...

نه بابا دوسته خود دوستمم با خبره اون دوستش ک خودشو جاش زده فقط میخواد کمک کنه