2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم

245 بازدید | 38 پست

سلام دو روزه شوهرم سرما خورده امروز بچم هم تب داره هم دل درد نمیتونه بخوابه خوب استفراغ هم کرده اینا چه دلیلی میتونه داشته باشه میگم ببریمش دکتر شوهرم میگه اصلا میگه یکی قبلا چند ماه پیش بچشو برد دکتر سرما داشت بچش مرد به خاطر دکتره من نمیبرمش

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب نشونه عفونت و یا ویروسه

ک برای جفتشم باید دارو مصرف کنی دارو هم برای کودک بااااید با تجویز باشه.

اگر قبول نمیکنه ببریش دکتر برو داروخانه ب دکتر شیفتشون بگو علائم بچه رو البته ک‌احتمالا قبول  نکنن و بگن ببر دکتر ولی باز یعی کن راضیش کنی دارو بده با دز مصرفیش

بچه چند سالشه؟؟

تب نشونه عفونت و یا ویروسه ک برای جفتشم باید دارو مصرف کنی دارو هم برای کودک بااااید با تجویز باشه. ...

3 سال و 9 ماهشه 

براش شربت استامینی فون و شربت سرماخوردگی و شیاف خریدیم به داروخانه گفتیم 

اما بچه اصلااااا نمیخوره هر بار دادم بهش بالا آورد اصلا دارو دوست نداره شیاف هم یه بار انجام دادم دو ساعت پیش تبش اومد پایین الان دوباره تب داره

دو هفته پیش ما دقیقا اینجوری شدیم و کرونا بود نگران نباش دیگه کرونا ترسناک نیس ببر دکتر آنتی بیوتیک ...

بچه گناه داره الان با شربت استامینی فون و سرماخوردگی درست میشه؟