2777
2789
عنوان

ی حسی توی وجودم عذابم میده

186 بازدید | 18 پست

امشب ینی همین چن دیقه پیش تولدت خواهرم بود بعد داییم گفت عکس بگیر من حواسم نبود با ی حالتی گفت ایناز عکس از بچه بگیر ن بعد من گرفتم ابجیم داشت کیک تیکه میکرد بازم حواسم نبود داییم گفت ندا ی عکس از بچه بگیر ک ایناز عکس نمیگیره همش بای حالتی میگفت انگار از دستم ناراحت بود همشم بخاطر استوریامه چون لستوری غمگین میزارم‌چون هیچوقت خوشحال نیستم استوریام همه از حال بدمه داییم زنگ زد گفت مگه ت چن سالته ک اینا میزاری چیکار کنم داییم خیلی دوسم داره واسه همین روم حساسه من هیچوقت خوشحال نبودمو نیستم نمی‌دونم چیکار کنم الان ی حسی دارم ک حتی نمی‌دونم چطوری توصیفش کنم فقط میدونم در کنارش ی بغض هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی دلیل ک نمیشه

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی

داییا همع عشقن منم عاشق داییمم

خیلی حواسش بهمع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اتفاق بدی برات تازگی افتاده؟

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب 

☹🥺یکی بیاد منم بغل کنه ماچم کنه بزنه پس کلم بگه خفه شو احساسی نشو ب گذشته فک نکن جبران میکنی نخوندی فدا سرت...💔

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

چند سالته؟ اگه نوجوان هستی تا یه حدی طبیعیه، یه دوره‌ اس که میگذره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.