سلام دوستان من مدتی میشه که قصد بارداری دارم و به اصرار همسرم رژیم پسرزایی گرفتیم و خودمون رو بستیم به هرچی قرص و گرمیه، حقیقتش من یه درصدم قبول ندارم و بخاطر دلخوشی همسرم دارم پیش میرم. همیشه گفتم که به خدا توکل کنیم هرچی خیره برامون مقدر میکنه، امشب یه استرس و دل اشوبی داشتم که نکنه باردار نشم اصلا و.... رفتم استخاره گرفتم که نتیجه ش این بود که بطور خلاصه نباید غیراز خدا به وسیله دیگری دل بست و هرچی از خدا میخواید خدا گوش میده و خیلی واضح نوشته بود که خداوند اگاهه به جنسیت نر و ماده شکم های ابستن.... راستش حس بدی بهم نداد و یجورایی امیدوارم کرد که انقدر واضح بیان کرده. من خودم استخاره گرفتم ولی وقتی سوره و ایه رو میزنم تو استخاره انلاین میگه انجام نده. بنظرتون به کدوم تکیه کنم. خوشبین باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!