2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حضرت رقیه شفاشو بخواید.شب شهادتشه..😭

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

خدا شفاش بده

پسرمنم یه مدت بستری بود سوراخ سوراخ شد درک میکنم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
از یکشنبه تب و اسهال استفراغ داره هر چی آزمایش میگیرن منشاشو پیدا نمیکنن حالا امروز میگن یه بار هم ت ...

عزیزم

انشاالله زودی خوب میشه

احتمالا ویروسیه ، پسر منم گرفت ، ده روز طول کشید، خیلی خیلی سخت گذشت 

مطمئنم کوچولوی شما زودتر خوب میشه 

تشنج زیر شیش ماه فکر نکنم بشه اصلاً، تا جایی که من می‌دونم 

لطفاً برای خواهر زاده ی منم که سه ماهشه و بستریه دعا کنید ، اونم دکترا نمیتونن تشخیص بدن چشه، تست کرونا هم دوبار گرفتن هر دوبار منفی شده

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔

این ویروس بچه هاس خواهرزاده منم دوسال و نیمشه از سرشب تاحالا ده بار بالا اورده همین الان از خواب بیدار شد گریه کرد و بالا آورد بیچاره تو این دوسه روز هیچی نتونسته بخوره. ان شاءالله کوچولوی شماهم زود خوب میشه