من و همسرم 28 و29 سالمونه 4 ساله ازدواج کردیم از اول شرایط مالیش خوب نبود حالا بعد ابن مدت تونستیم خونه اب رهن کنیم و وسیله هم همه چی صروری گرفتم مگه چیزایی که دلم بخواد بگیرم.. بیمه هست و من رو بیمه تکمیلی کرده حقوقش بین 8 تا 10 تومنه 3تاوام و یه قرعه کشی داریم ولی وام ها 403و404تموم میشن.. بقیه م که خوردو خوراک و این هاست یه بن محصولات هم داریم الان من میگم سنمون زیاده بچه بیاریم زیر بار نمیره به نظرتون حق با کیه من یا ایشون شرایط داریم بچه بیاریم بعدا پشیمون نشم میگه وضعمون خوب نیست من همه رو توضیح دادم مسافرت هم میریم شهر خودشون و شهر من سالی چند بار
هردو دلایل اینکه چرا باید بچه بیارید و چرا نباید بیارید رو رو کاغذ بنویسید ببینید حرف کدوم با دلایل عقلانی تر منطقی تره سنتونم زیاد نیست عزیزم . خوشبخت باشید همیشه
تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🥺🥺🥺نمیگم چند تا یدونه فقط حالا هرچی خدا داد فرق نمیکنه. یعنی از پس یدونه هم بر نمیاد...
چرا حتما از عهده ش برمیاید.خود بچه هم برکتشو تو زندگی میاره ...اما خب بعضی آدما فقط با منطق عمل میکنن،اصلا احساساتی تصمیم نمیگیرن ،نمونه شوهر خواهر خودم
❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️ 🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩 💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖