2777
2789
عنوان

شما باشید توی این زندگی از شوهرتون دلخور نمیشید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 21 پست

فایده نداره میخاستی میگرفتی نباید کوتاه میومدی حسرت داشتن خیلی بده خیلی وقتی نصف راه میفهمی استباه کردی نباس جار بزنی برو ادامه بده ب امید هدفت

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم ولی گذشته رو رها کن فقط فقط خودت اذیت میشی سعی کن بهش فک نکنی به آینده فک کن به پیشرفت زندگیت زندگی فقط با عروسی گرفتن خلاصه نمیشه با عروسی گرفتن خوشبخت نمیشه مهم پیشرفته و آرامش  مطمئن باش اگه تو آرامش نداشته باشی همسرتم نخواهی داشت در آینده بچه هاتم ندارن از خودت یه آدم افسرده نساز که بعدها پشیمون میشی ولی فایده ای نداره 

خوب همون جلو خانوادش گریه کردی اونم بهش بر خورده باید تو تنهایی هاتون بهش میگفتی ولی خو ب شوهرتم کاره خوبی نمیکنه کارتت دستشه و بهت جلو اونا میگه حسود توهم ساکت نشین حرفه دلتو بزن که اگه نزنی دور از جونت دق میکنی شده نتونی تو روشم بگی تو چت بهش بگو ولی بگووساکت نشین

خوب همون جلو خانوادش گریه کردی اونم بهش بر خورده باید تو تنهایی هاتون بهش میگفتی ولی خو ب شوهرتم کار ...

هیچوقت نتونستم حرف دلمو بگم 

همیشه میریزم تو خودم 

بقیه فک میکنن چقد من حسودم ...اما اینطور نیست واقعا 

من فقط حسرت دارم 

۶ ماه پیشبچم موقع سزارین زود رس از دست دادم 

هر طرف زندگیم شده حسرت 

خدایا خودت کمک کن 

خدا خودش میدونه فقط من چقد سختی کشیدم

هیچوقت نتونستم حرف دلمو بگم  همیشه میریزم تو خودم  بقیه فک میکنن چقد من حسودم ...اما این ...

خدا ایشالا کمکت میکنه عزیزم خدا بزرگه ناراحت شدم بخواتر بچت اما خوب خدا صلاح مارو بهتر میدونه ولییی نزار چیزی توی دلت بمونه بهش بگوو حتی شده تو چت میدونم حسرت داری متم تو زندگیم حسرت دارم تویه زنی به گذشته زیاد فکر نکن فقط سعی کن شوهرتو به خودت نزدیک کنی تو چت باهاش حرف بزن اگه نمتونی رودر رو حرف بزنی امیدوارم زندگیت روز به روز بهتر بشه 🥺