2777
2789
عنوان

بیاین از دلخوشی های زندگیتون بگین 😍🌼🌿ورودنق نقوهاممنوع❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 280 پست
بچه هام الان یکیشونم ت  بغلم دراز کشیده    

ای جان خداحفظشون کنه منم الان کنارم نشسته شوهرم💗

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسمون شب و ستاره هاش ، دم صبح که هوا سرده و زیر پتو میرم :) ، بوی غذا که تو خونه میپیچه و ....

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
ماشاالله ب این فعال بودنت😉😅

دیگه باید بارندگی عشق کرد😂

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
خانوادم . شوهرم و سه تا دخترام    

خداحفظشون کنه مامانم همیشه اروزداشت سه تادخترداشته باشه😍

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
آسمون شب و ستاره هاش ، دم صبح که هوا سرده و زیر پتو میرم :) ، بوی غذا که تو خونه میپیچه و ....

نگاهت خیلی قشنگه ب همه چیز👌😍😉

@صغرا_زن_اصغر    

@هلیانکنشرمیشه‍ 

@دلبراماوحشی    

@دخترموعشقم    

@ناهید270   

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
نگاهت خیلی قشنگه ب همه چیز👌😍😉

خداروشکر ممنون از تعریفتون 😍❤

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
فقط سلامتی سلامتی سلامتی واقعا تازه فهمیدم داشتن سلامتی چقدر مهمو با ارزشه

اره زیاد اینو چندسال مریضیم پی بردم درس گرفتم بیشترمواظب خودم باشم💙💛

@صغرا_زن_اصغر     @هلیانکنشرمیشه ‍  @دلبراماوحشی     ...

مرسی زحمت منو کم کردی❤💋