2777
2789
عنوان

بیاین از دلخوشی های زندگیتون بگین 😍🌼🌿ورودنق نقوهاممنوع❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 280 پست
مرسی زحمت منو کم کردی❤💋

فداتم گل.توتاپیکایی که میری منم تگ کن لدفن😢

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زیاد اینو چندسال مریضیم پی بردم درس گرفتم بیشترمواظب خودم باشم💙💛

از وقتی دیسک کمرم پاره شده دیگه نمیتونم مث یه آدم عادی باشم میفهمم ک سلامتی اصلا یه چیز دیگست

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

خانواده ، دوست ، هدف دارم ، آدم سمی زندگیم رو بیرون کردم

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

خانوادم،عشقم،سلامتیم،اوضاع زندگیم

خدایا هزار مرتبه شکرت

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
از وقتی دیسک کمرم پاره شده دیگه نمیتونم مث یه آدم عادی باشم میفهمم ک سلامتی اصلا یه چیز دیگست

وقتی میفهمیم ک دیگ دیره متاسفانه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

عشقی که توی دلمه و مطمعنم یه روزی بهش میرسم 🥺😍

خدایا به امید تو 🙏

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏