2777
2789

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭همیشه متنفر بودم از اونایی که میرن قهر ..خیلی کار احمقانه ای میومد بنظرم اما الان میفهمم که یه زن چطور سیر میشه از زندگیش که میذاره میره😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییلی سخته

اخه چرا

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

از دور قضاوت کردن راحته ولی کارما همیشه در کمینه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم همون اوایل آشنایی خوب چشاتو وا کن ببین طرفت چجوریع بعد  باش ازدواج کن

پدر مادرتم گناه دارن جا اینکه بگن دخترمون سر خونه زندگیشه بدتر حرص تورو میخورن 

مهربانی را از کودکی آموختم ، که خورشید را سیاه کشید تا نور آفتاب چهره پدر کارگرش را نسوزاند 🤍🌈
خییلی سخته اخه چرا

بچه ها ،من 10ساله ازدواج کردم شوهرم گاهی اذیتم میکنه،بددهنه.فک میکنم دوقطبی باشه یه روز خوبه مهربونه،یه روز بددهن و بداخلاق،،کلا خیلی ادعای عاشقی میکنه اما من ازار میبینم از دستش, تو این 10سال یکبارم قهر نرفتم خونه بابام همش بهم میگه تو پشتوانه نداری که طلاق نمیگیری،،تو بی ارزشی،،تو بی لیاقتی،،و...

امروز از صبح هم همش رو مخم بود ،ظهر بهش زنگ زدم که کجایی کی میای برا نهار؟گفت به تو ربطی نداره ،منم ناراحت شدم گفتم بیتربیت چرا اینطور حرف میرنی؟؟گفت خفه شو خستم کردی برو اماده شو دارم میام سراغت بری خونه بابات😐 منم دیگه غرورم خییییلی شکسته این چندسال بخاطر ابروم هیچ حرفی نزدم ، اما الان زدم به سیم اخر 

ظهر اوردم خونه پدرم😭اما الان هزاران بار بهم زنگ زده من جوابشو ندادم