2777
2789
عنوان

ارگانیک بازا بیاین اینور بازار ببینین چه کردم😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلومه که شمام زن باسلیقه ای هستین،ولی نشه حسنک کجایی که گاوتون گشنه بمونه، در کل خوشبحالتون،موفق ب ...

قربونت برم کلی خندیدم، مرسی امیدوارم شمام به هرچیزی که دوست دارید برسید.

به به عالی 😋 چقدر خوب که تونستید از تهران دل بکنید وبرید  شوهرم خیلی دوست داره ما هم بریم ول ...

چاره ای نبود داشتم افسردگی میگرفتم اینجا بچه ها خیلی سرخوشن، پول درآوردن سخته ولی آدم دلخوشیاش بیشتره، امیدوارم بهترین‌ها براتون پیش بیاد.

موفق باشی من خودم بچه تهرانم و کل اجدادم هم ماله تهرانن ولی باورت نمیشه اصلا دلبستگی وابستگی ب تهران ندارم و عاشق اینم تویه یه شهرستانی ک طبیعت و اب و هوایه خوبی داره ساکن بشم من از تهران متنفرم بنظرم یه زندان خیلی بزرگه

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
چه جور درست میکنی؟سخته؟

نه ماست میبندی یخچال نمیزاری ۲۴ بعد می‌ریزی تو کره گیر و نمک و کمی آب گرم بعد ۴۰ دقیقه کلی کره سالم و خوشمزه داری که زمین تا آسمون طعمش فرق داره

اینکه از تهران رفتید ، شغل همسرتون چی شد؟ منم خیلی دوسادارم این کار رو بکنیم

همسرم تهران مهندس مکانیک بود اما تخصصی تو کار آسانسور بود یه ۱۰ سالی برنامه ریزی کردیم، همسرم اهل سنندجه اول باغ خریدیم خونه ساختیم بعد اومدیم، تهران و شغل قبلی کلا تعطیل شده الان زنبورداری زعفرون لاین اصلی کارشه