2777
2789
عنوان

گروه واتساپ امام زمانی ویژه خواهران

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
التماس دعا برای فرزانه و خانوادش دارم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم به نیت شما

هدیه به امام زمان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
جدی میگی؟  خدا خیرتون بده

اره گلم امشب میخونم انشاالله...یه صلوات برا امام زمان بفرس و برا ظهورش دعا کن

بشین با امام زمان حرف بزن

درد دل کن

اقا صداتو میشنوه

انقد در خونه شو بزن تا درو باز کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.