2777
2789
عنوان

قشنگترین کاری که یه غریبه براتون انجام داده چی بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 35 پست

چرا می خوام لایک کنم  کسی رو  خطا میزنه   ترجمش کردم نوشت خطای کشف نشده.... 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیابون بازاری طور رو نبمکت نشسته بودم یه ویزیتور مرد نزدیک شد بهم کارت ویزیت بده برای شرکت ، ی مرده داشت با تلفن حرف میزد فک کرد مزاحمه سریع قطع کرد سوسکی اومد جلو ببینه چی میگه و بعد خیالش راحت شد رفت

من اصلا ب صورتش نگاه نکردم ولی متوجه حرکاتش شدم خیلی خوشم اومد

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

ادم های خوب خیلی دیدم ولی الان چیزی که یادم میاد

مشهد دانشجو بودم و دم غروب تو یه محله خلوت دنبال خونه عموم میگشتم که آخر هفته برم خونشون 

دوتا آقای مسن شمالی وقتی ازشون ادرس پرسیدم با اینکه درست بلد نبودن و خودشون مسافر بودن تا خونه عموم با پرسیدن ادرس از بقیه رسوندنم و حتی دعوتم کردن با خانواده هروقت رفتم رشت برم خونشون و کلی حس خوب بهم دادن 

امیدوارم هرجا هستن خدا بهترینا رو بهشون بده 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
تو بزرگراه ماشینم بد جور جوش اورد و خراب شد ی آقایی وایستاد کمکم کرد و کنارم بود تا یدک کش اومد همیش ...

فکر کنم چون زن بودی وایساده اگه مرد بود عمرا کمک میکرد 😂😂

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

دید من دنبال کارم برام کار پیدا کرد منو برد اونجا 

چون اونجا معرف میخواستن برا کار منو معرفی کرد 

ب عنوان دختر داییش و خیلی خیلی خوشحال شده بودم

ک فامیلای خودم اینکارو نکردن برام و ی غریبه ک اونم راننده 

اسنپ بود برام کرد ولی اومدم بیرون از کار چون سخت بود 

توی صف یکی از بازیای شهربازی بودیم بعد یه متر جا بود توی جایی بودیم دیگ دراز بود عید بود و شلوووووغ ، من تنها رفتم بعد یه گله پسر پشتم بود یه دوتا از اکیپشون هم جلوم بعد اصن اینا همش میزدن تو سر و کله هم دیگ و هی بم میخوردن ینی داشتم از عصبانیت میمردم یه مردی گفت دخترم بیا پیش این خانوم وایسا خودش جاشو داد بهم جلو پیش دختر کوچیکش خودش پشتم وایساد پسرا ک بم نخورن از عمد.

چرا بیشتریا وقتی از کمک تعریف می‌کنن یا مرد بوده یا پسر🤣

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بچه بودم رفته بودیم شهر کرد غار یخی 

من دمپایی ابری داشتم

7،سالم بود 

رفتم برم از غار بالا

تنهام بودم

پام لیز خورد داشتم میوفتادم توی اب ی پیر مرد خدا خیرش بده 

منو گرفت 

ینی همه تو شک بودن هنه 

چون او میوفتادم مرگم حتمی بود

یادمه چنتا از شوک گریه افتادن 

مثل ی تاجی 

منو نشوند ی گوشه امن ی لبخند بهم زد دستشو کشید رو سرم رفت پایین

داییم پایین دور تر یود

فشارش افتاد داشت گریه میکرد از شوک

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون