2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوتاشون گناه ندارن مادرشوهرم و مامان خودم هردوتاشونو نا امید کردن اینقد درباره مشاوره بد حرف زدن ...

عزیز من حرف مردم رو ول کن فردا بچت یه فرد منزوی و ترسو و افسرده بشه همین مردم میان مسخرش میکنن در مورد پولش هم هستن مراکزی که اصلا پول نمیگیرن

راستش اینکار رو کردم ولی شوهرم تهدیدم کرد و از طرفی تلفنی جواب نمیده باز همون شد که بود

ب همسرت بگو با یه بنده خدایی تو مجازی آشنا شدم ک بخاطر استرس الان شدیدا قند داره طوری دانشگاهش نصفه ول کرد و نتونستم درس بخون حتی نمیتونه کار بکنه چون بدنش بخاطر استرس بالا انسولین زیادی تو خونش ترشح میکنه و درمانی براش نیس...بگو تو مطمئنی فردا پسرمون ب روز اون خانوم نمیشینه؟؟منه بدبخت بخاطر استرس انسولینم بالاس و همش قندم پایینه گاهی ب ۵۰ میرسه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
ببینین خودش و من دوست داره کارای اجتماعی کنه و کمک کنه تو هیئت ها و مثل همسن های خودش باشه و با اونا ...

همسرتون اشتباه میکنه... به بچه حق بدین والا ما هم یه مدت رفت و آمد نکنیم در برخورد با مردم استرس میگیریم

دقیقا خواهرزادم اینجوری بود از بیرون رفتن می‌ترسید الان آزادش گذاشتن خیلی بهتر شده

نه دوتاشون گناه ندارن مادرشوهرم و مامان خودم هردوتاشونو نا امید کردن اینقد درباره مشاوره بد حرف زدن ...

خب چرا مادراتون باید در مورد مراجعه پسرتون خبردار بشن که بخوان اظهار نظر کنن 

خصوصی با همسرت مسائل خانوادگیتونو حل کنید 

ب همسرت بگو با یه بنده خدایی تو مجازی آشنا شدم ک بخاطر استرس الان شدیدا قند داره طوری دانشگاهش نصفه ...

وای عزیزم متاسفم . ولی مطمئنم برای شوهرم معنی نداره . چون فقط حرف حرف خودشه . به‌خدا قسم از اول کرونا تا الان به جز برای واکسن بیرون نرفته و نذاشته ما بیرون بریم . من قایمکی میرم میام با مامانم

خب چرا مادراتون باید در مورد مراجعه پسرتون خبردار بشن که بخوان اظهار نظر کنن  خصوصی با همسرت م ...

نه سر برادر شوهرم که پسرخاله میشه هر دوتاشون درباره اینکه رفته مشاوره و دیوانه شده و .. بحث شد . شوهر منم یاده باور از یه لحاط دیگه بحثو برداشت کرد و هر چی باهاش حرف زدم کوتا نمیاد 

نه من سه تا بچه دارم . دو تا دختر و یه پسر که پسرم ترتقالی

ببخشید که تذکر میدم استارتر. برام سخته غلط املایی که مشخصه فرد املاک رو بلد نیست ببینم و نگم.

در واقع ته‌تغاری میشه. تغار مجاز از شکمه فکر کنم و این همه یعنی شکم آخر.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

من اینجور وقتا که واقعا نا امید میشم فقط از خدا کمک میخوام خالصانه مشکلتون رو از خدا بخواهید نذر صلوات کنید انشالله مشکل پسرتون حل میشه شک نکنید بارها تجربه کردم فقط یقین داشته باشید