سلام . پسرم هی استرس داره و استرسش مدام زیاد میشه ببینیش اصلا بهش نمیاد و ریلکس ولی وقتی با یکی حرف میزنه یا پای تابلو میره و یا میخواد کاری رو انجام بده دست و پل چلفتی میشه و باباش میگه به خاطر استرسشه . چی کار کنم کمکم کنید درمانش کنم . مشاوره ام شوهرم نمیداره ببرم و خود بچم هم خجالت میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش اینکار رو کردم ولی شوهرم تهدیدم کرد و از طرفی تلفنی جواب نمیده باز همون شد که بود
ب همسرت بگو با یه بنده خدایی تو مجازی آشنا شدم ک بخاطر استرس الان شدیدا قند داره طوری دانشگاهش نصفه ول کرد و نتونستم درس بخون حتی نمیتونه کار بکنه چون بدنش بخاطر استرس بالا انسولین زیادی تو خونش ترشح میکنه و درمانی براش نیس...بگو تو مطمئنی فردا پسرمون ب روز اون خانوم نمیشینه؟؟منه بدبخت بخاطر استرس انسولینم بالاس و همش قندم پایینه گاهی ب ۵۰ میرسه
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
ب همسرت بگو با یه بنده خدایی تو مجازی آشنا شدم ک بخاطر استرس الان شدیدا قند داره طوری دانشگاهش نصفه ...
وای عزیزم متاسفم . ولی مطمئنم برای شوهرم معنی نداره . چون فقط حرف حرف خودشه . بهخدا قسم از اول کرونا تا الان به جز برای واکسن بیرون نرفته و نذاشته ما بیرون بریم . من قایمکی میرم میام با مامانم
خب چرا مادراتون باید در مورد مراجعه پسرتون خبردار بشن که بخوان اظهار نظر کنن خصوصی با همسرت م ...
نه سر برادر شوهرم که پسرخاله میشه هر دوتاشون درباره اینکه رفته مشاوره و دیوانه شده و .. بحث شد . شوهر منم یاده باور از یه لحاط دیگه بحثو برداشت کرد و هر چی باهاش حرف زدم کوتا نمیاد
من اینجور وقتا که واقعا نا امید میشم فقط از خدا کمک میخوام خالصانه مشکلتون رو از خدا بخواهید نذر صلوات کنید انشالله مشکل پسرتون حل میشه شک نکنید بارها تجربه کردم فقط یقین داشته باشید