2777
2789
عمومی نه والا ولی برا ترمیم معدل قراره واردش کنم میشه کسی که تابستون پایه رو جمع میکنه اگه خوب بخو ...

اگه خوب بخونی چرا که نه ولی باید زیر ۵۰۰ بشیا

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول که نشدم، جوابا یک هفته به آخر شهریور میاد رتبم ۵۰۰ شد قبول شدن به برقراری اعتدال بین درس و کا ...

لعنتییییی چیکار کردی این شد رتبت

چه رشته ای؟

فقط یه سال خوندی؟

چند ساعت در روز؟؟؟

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
قبول که نشدم، جوابا یک هفته به آخر شهریور میاد رتبم ۵۰۰ شد قبول شدن به برقراری اعتدال بین درس و کا ...

چه رشته ای بودید

قبول دارم ولی به نظرم تعادل بین درس و تفریح درسته

اما تفریح مناسب کنکوری ها نی نی سایت نیست

اگه خوب بخونی چرا که نه ولی باید زیر ۵۰۰ بشیا

هر روز بهش فکر میکنم دوست داشتم اناری از درس خوندن بچه ها داشته باشم اما بچه ها انگار خیلی جدی نگرفتن هنوز

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
فعلا دنبال کلاس و مشاوره و کتاب بودم و روزی در حد ۴_۵ساعت میخوندم  همه چیو اوکی کردم انشالله ا ...

از چند ساعت میخوای شروع کنی

درسا رو تا کجا پیش بردی؟

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
لعنتییییی چیکار کردی این شد رتبت چه رشته ای؟ فقط یه سال خوندی؟ چند ساعت در روز؟؟؟

عریزم واقعا کار خاصی نکردم، این نتیجه ی صحیح خوندنه. نه هوش فوق العاده داشتم نه کار خاصی کردم. تو تاپیک پایین همه چیزو گفتم

بازم سوال داری همینجا بگو، جواب میدم♡

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9139622/روش-درس-خوندن-

کنکوری

♡ G‌od wants it ♡