2777
2789
عنوان

نامزدم میخواد بره خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 86 پست
من واقعا شکاکیش اذیتم نمیکنه میتونم حرفاشو گوش کنم.ولی اون هرکاری که دوست داررو میخواد انجام بده این ...

همون دیگه خودخواهه

دیگه خودت باید بسنجی شرایطو،ایا اگه بره مطمئنی 2 سال میتونی تحمل کنی و حتماااا تورو هم میبره؟

بنظرم یه فرصته ک کلا در مورد رابطتتون تصمیم بگیری

ولی از من میشنوی وقتی بره همه چی عوض میشه 

الانم نگا نکن هرچی بگه میتونی انجام بدی و شکاکیش برات مسئله ای نیست

دو روز دیگه سنت بالا میره حوصله ت نمیکشه بهت برمیخوره،اعصاب واست نمیمونه

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دلی خیلی بده، حتی اگه ازدواجم بکنی یه روزی خسته و کلافه ت میکنه، بیشتر فکر کن

من فقط میخوام اندازه ای که میخواد من خوب باشم خودشم خوب باشه.میدونم بهم اعتماد دارهاا ولی بازم گیر میده بهم این اذیتم میکنه که موقع گیر دادن من میشه میگه حتما تو بهم اعتماد نداری.ولی موقع گیر دادن خودش میشه میگه بخواطر غیرتشه

همون دیگه خودخواهه دیگه خودت باید بسنجی شرایطو،ایا اگه بره مطمئنی 2 سال میتونی تحمل کنی و حتماااا ت ...

اخه واقعا از دوران مدرسه ما باهم دوست شدیم فکر نکنم با کس دیگه ای بره از یه طرفم فامیل نزدیکم هستیم 

من فقط میخوام اندازه ای که میخواد من خوب باشم خودشم خوب باشه.میدونم بهم اعتماد دارهاا ولی بازم گیر م ...

ببین من وسط این ماجرا دارم زندگی میکنم، من خودم حجابم درست آدم مذهبی هم هستم، دانشگاهم میرم با دانشجوهای پسر یه کلمه م حرف نمیزنم هییییچیییییی

با سه تا بچه تو یه شهر دیگه زندگی میکنم شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه، همه به سرم قسم میخورن

با اینکه قیافه دارم و خوشگلم هیچ وقت دلبری و لوندی نمیکنم، اون وقت شوهر من بازم به من گیر میده، بعد شوهرم تو گوشیش دیدم به یه دختره پیام داده البته پیاما  حال و احوال و اینا بود ولی برا من خیانت محسوب میشه بعد طلبکارم بود، و میگفت من بهش اعتماد ندارم😕

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
ولی از من میشنوی وقتی بره همه چی عوض میشه  الانم نگا نکن هرچی بگه میتونی انجام بدی و شکاکیش بر ...

نمیدونم بخدا اون دورانی که دوسال سربازی بود هیچوقت خطا یا کار اشتباهی نکردم واقعا خیلی خودخواهانه این درخواستو ازم داره که بره

نمیدونم بخدا اون دورانی که دوسال سربازی بود هیچوقت خطا یا کار اشتباهی نکردم واقعا خیلی خودخواهانه ای ...

اون از تو مطمئنه که میخواد بره دو سال یه کشور دیگه انقد دور باشه ازت ، ولی خب این جور میردا واسه مردا هر حقی قائلن ولی برا زنا همه چی رو عیب میدونن

ببین من وسط این ماجرا دارم زندگی میکنم، من خودم حجابم درست آدم مذهبی هم هستم، دانشگاهم میرم با دانشج ...

اره بخدا تو دانشگاه یه پسر جرعت نمیکنه نزدیکم بشه انقدر که سنگینم 

اینا بخواطر تعهدیه که بهش دارم

وضع مالیمونم از نامزدم خیلی بهتره میتونم با یکی دیگه ازدواج کنم همچی داشته باشه به دون دغدغه زندگی کنم

ولی من7سال الکی زندگیمو نزاشتم پای یه نفر که الان این حرفارو بهم بزنه هر پیشرفتیم که الان داره بخاطر من بود که میخواست زود همچیو اوکی کنه که ازدواج کنیم

نمیدونم این خارج رفتن یهو از کجا اومد

اون از تو مطمئنه که میخواد بره دو سال یه کشور دیگه انقد دور باشه ازت ، ولی خب این جور میردا واسه مرد ...

دقیقا اره بخدا

حتی نمیزاره رو پروفایلم عکسمو بزارم 

انتظارش رفته بالا انقدر که هرچی گفت من گوش دادم

اخه اگه درمورد من انقدر سختگیر نبود میزاشت من ازاد باشم شاید قبول میکردم ولی منو تو چنگ خودش داره ان ...

چرا ازدواج نمیکنید بعد باهم برید؟

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
اره بخدا تو دانشگاه یه پسر جرعت نمیکنه نزدیکم بشه انقدر که سنگینم  اینا بخواطر تعهدیه که بهش د ...

من میگم هنوز ازدواج نکردی خوووب فکراتو بکن که بعدها فایده نداره این ۷ سالم بیخیالش شو، شوهر منم هرچی داره از من داره وقتی ازدواج کردیم ۷ودش بود و لباسای تنش