2777
2789
عنوان

نامزدم میخواد بره خارج

2012 بازدید | 86 پست

سلام بچها نظر میخواستم ازتون 

نامزدم کلا خیلی ادم سختگیریه درمورد بیرون رفتن،لباس پوشیدن،دانشگاه رفتنم و.. همچی گیر میدهو باید تحت کنترولش باشم 

دیشب بهم گفت تو بهم چقدر اعتماد داری؟ من گفتم خب حتما وقتی این همه سال باهات بودم چیزیم ازت ندیدم اشتباهیم نداشتی پس قطعا بهت خیلی اعتماد دارم 

گفت میخواد بره یه کشور دیگه دوسال اونجا بمونه کار کنه بعد بیاد منم با خودش ببره 

من نخواستم با حرفش مخالفت کنم گفتم برو ولی قطعا با رفتنت خیلی چیزا تغییر میکنه 

گفت مگه من میخوام برم خارج که ازت جدا شم 

گفتم اصلا چه ربطی به جدا شدن داره چه ربطی به اعتماد داره.

وقتی اون‌موقع ای که تو حتی نزاشتی من یه دانشگاه شبانه روزی برم منو تو محدودیت گذاشتی الان واقعا انتظار بی جاییه که این حرفارو این درخواستو ازم بکنی‌.

ولی میدونم تا وقتی که من اجازه ندم نمیره.

ولی به نظرتون من باید قبول میکردم؟

کلا نظرتونو بهم بگین ببینم چیکار باید بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچوقت قبول نمیکنم 

یا باهاش میرم 

یا نمیذارم بره 

یا خودش خواست بره منو از فکرش درآره چون دیگه منو نداره

من آدم شکاکی ام خیلی حساسم و گیر میدم هیچوقت قبول نمیکنم 

بد دلی خیلی بده، حتی اگه ازدواجم بکنی یه روزی خسته و کلافه ت میکنه، بیشتر فکر کن

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

بگو به این شرط میزارم بری که من درسم رو ادامه بدم از الان هم بگه کدوم کشور که برای اونجا زبان بخونی و کارات رو انجام بدی و بتونی اونجا خودت شاغل باشی.

چجوری تو دوره نامزدی اینقدر به حرفش گوش دادی از درست زدی؟!!!

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
بگو به این شرط میزارم بری که من درسم رو ادامه بدم از الان هم بگه کدوم کشور که برای اونجا زبان بخونی ...

نه درسمو دارم میخونم ولی یه مصاحبه شغلی رفتم قبول شدم ولی چون دانشگاهش شبانه روزی بود گفت اونجا نباید بری شب باید خونه باشی.الانم دانشجوام ولی یه درس دیگه میخونم

والا من خودم چون از طرف خونوادم خیلی تو محدودیتم.همچین ادمیو تو زندگیم نگه نمیداشتم اینا شکاک و خودخ ...

من واقعا شکاکیش اذیتم نمیکنه میتونم حرفاشو گوش کنم.ولی اون هرکاری که دوست داررو میخواد انجام بده این اذیتم میکنه

من هیچوقت قبول نمیکنم  یا باهاش میرم  یا نمیذارم بره  یا خودش خواست بره منو از فکر ...

منم محدودش کردم نمیزارم زیاد با دوستاش بیرون بره و.. واقعا پسر خوبیه حرفامم گوش میده نمیدونم این فکرو کی انداخته تو کلش