2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من عشقم شهریوریه 

عشق ترین پســــــــــــــــر دنیاس🥰🥰🥰

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

حساس _خودرای _لجباز _مرغشون ی پا داره عجول _حرف حرف خودشونه

گاهی فک میکنن حالا کی هستن انگار بچه پادشان همه چی باید فراهم باشه براشون هرچه سریعتر_ فقط به فکر خودشونن برعکسم میشه ولی کم پیش میاد _درس خون بعضیاشون اعتماد بنفسشون بالاس 

گاهی خجالتی 

بعضیا پرو _مودب و رو عصاب

از رو چنتا شهریوری ک دیدم گفتم اینارو

حساس _خودرای _لجباز _مرغشون ی پا داره عجول _حرف حرف خودشونه گاهی فک میکنن حالا کی هستن انگار بچه پا ...

اوه اوه ترسیدم 😅😅

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
ای جان دختر منم ۱۰ روز دیگه تولدشه

مبارک......من کیک گذاشتم قابلمه الان تازه تموم شد.....احتمالا تاپیک بزنم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد