2777
2789
عنوان

حال خراب😪

86 بازدید | 5 پست

من سی روزی میشه که بچه دوممو تو هفته بیست و پنج از دست دادم و حال روحیم بشدت خرابه تا الانم خانوادمم ی بارم خونم نیومدن خودمم جای نرفتم هنوزم پریودم و قطع نشده از طرفی هم شوهرم همش بهم میچسبه و ی جورایی اذیت میشم اصن درکم نمیکنه که هم از نظر جسمی اوضام داغونه هم از نظر روحی...دیشب شوهرم ی جایی دعوت بود و ی سری خبرا واسم آورد که حال روحیم بدتر شد طوری کع دیشب تا نصفه شب داشتم یواشکی گریه میکردم تا خود امروز حالم هنوز خرابه...حالا امروز که باز اومد ی خورده اذیتم کرد کلی حرف بارش کردم آرزوی مرگشو کردم بشدت ناراحت شد چطور از دلش در بیارم الانم از شدت ناراحتی رفت خونه خواهرش😔

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

عزیزجان از خدا بخاه ب دلت آرامش بده من میفهمم چقد ناراحتی چون خودم۳۰ هفته از دست دادم ولی باارامش از همسرت بخواه ک درکت کنه بگو بهت مدتی رو فرصت بده تا بتونی با شرایط موجود کنار بیای...بگو چون مادری درد از دست دادن برا تو خیلی سنگین تر از برای اونه چون بچه درون توبودن...بچه اولتون داری؟؟؟

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
عزیزجان از خدا بخاه ب دلت آرامش بده من میفهمم چقد ناراحتی چون خودم۳۰ هفته از دست دادم ولی باارامش از ...

ن اونم از دست دادم...هیچ مشکلی هم ندارم نمیدونم یهو چی میشه که زایمان زودرس میگیرم...درکم نمیکنه هزار بار باهاش حرف زدم به حرفام گوش میکنع ولی نمیدونم چرا باز فراموش میکنه

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اونم از دست دادم...هیچ مشکلی هم ندارم نمیدونم یهو چی میشه که زایمان زودرس میگیرم...درکم نمیکنه هزا ...

غصه نخور منم اولی رو از دست دادم دکترم گفتن تا دو سال بچه نیار...بچه بعدیت سرش نذر بکن ک خدا واست نگهش داره...

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
غصه نخور منم اولی رو از دست دادم دکترم گفتن تا دو سال بچه نیار...بچه بعدیت سرش نذر بکن ک خدا واست نگ ...

چه نذری کنم؟

شما الان بچه ای دارید؟

چه نذری کنم؟ شما الان بچه ای دارید؟

نه منم ۳۱ سالمه و اولیو سی باردار شدم ک تو هفت ماهگی فوت شد...نذر حضرت علی اصغر یا نذر مشهد ک بدنیا اومد یکن از آب و گل درآمد ببریش مشهد پابوس آقا...سفره حضرت اباالفضل...میشناسم کسیو تنبلی تخمدان داشت و بچه اش نمیشد از امام رضا خواست بهش بچه بده و رفت مشهد و الان یه پسر دارن اسمشو گذاشتن جواد